Darksiders serisinin yeni oyunu E3 2019'da tanıtılacak

Darksiders serisinin yeni oyunu E3 2019'da tanıtılacak
Darksiders serisinin 3. oyunu Kasım 2018'de yayınlanmıştı. E3 Coliseum 2019 programında serinin yeni oyununun şu anda geliştirildiği ortaya çıktı. Programa göre, 13 Haziran'daki "Darksiders: Action Adventure Evolved" panelinde yeni...

Darksiders serisinin 3. oyunu Kasım 2018'de yayınlanmıştı. E3 Coliseum 2019 programında serinin yeni oyununun şu anda geliştirildiği ortaya çıktı. Programa göre, 13 Haziran'daki "Darksiders: Action Adventure Evolved" panelinde yeni oyunu keşfedeceğiz.

E3 Coliseum sayfasındaki panel açıklamasında yeni bir Darksiders oyununun açıklanacağı görülüyor. İşte panel için yapılan resmi açıklama:

"Darksiders evreninin başlangıcına ve bir sonraki durağına dair bir tartışma. Seriyi yeni bir yöne götürecek yeni Darksiders oyununun duyurusu E3 2019 ile kesişecek. Oyun içi ve kurumsal hikaye anlamında oldukça zengin bir aksiyon macera markasıyla, sanat ve iş yaratma hakkında bir panel."

Darksiders mitolojisine ve seriden türetilen içeriklere dayanan dördüncü oyun, mahşerin 4. atlısı Strife'ye (Savaş) bağlı. Bununla birlikte, yeni oyunun hangi karakterleri içereceğini henüz bilmiyoruz ve yukarıdaki açıklama oldukça üstü kapalı bir açıklama sunuyor. Darksiders 3'ün mini haritayı kaldırdığı düşünülürse, neler gelebileceğini kestirmek zor.

Serinin dördüncü oyunu muhtemelen THQ Nordic'in şu anda geliştirilmekte olan henüz duyurulmamış 48 oyunundan biri. Ayrıca NVIDIA Ansel listesinde görülen Red Faction da bu oyunlar arasında sayılabilir. E3 2019 yakında başlayacak THQ Nordic'in gelecek planları hakkında daha fazla bilgi gelecektir.