Crash Team Racing global satış listelerinde yine zirvede!

Crash Team Racing global satış listelerinde yine zirvede!
Crash Team Racing Nitro-Fueled, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ve Spyro Reignited Trilogy gibi yenilenen diğer serilerin ardından dünya çapında satış beklentilerini karşılayan 3. Activison yapımı oldu. İngiltere'de en çok satan...

Crash Team Racing Nitro-Fueled, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ve Spyro Reignited Trilogy gibi yenilenen diğer serilerin ardından dünya çapında satış beklentilerini karşılayan 3. Activison yapımı oldu. İngiltere'de en çok satan oyunlar listesine zirveden giren Crash Team Racing, 30 Haziran 2019'da sona eren haftada Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya (EMEAA) bölgelerinde en çok satan oyun oldu.

Steam'in büyük yaz indirimleri ve o hafta içinde yayınlanan yeni oyunlar, bu haftaki EMEAA bölgesel listelerinde üst sıraları belirledi.

Games Industry tarafından paylaşılan verilere göre, Crash Team Racing yeni yayınlanan birkaç iddialı oyuna rağmen konumunu korudu. Kutulu ve dijital sürüm satışlarını içeren tablo, özellikle Steam yaz indiriminden de etkilendi ve Sleeping Dogs: Definitive Edition ve Tom Clancy's Rainbow Six Siege gibi daha oyunları da üst sıralara çıkardı. Ayrıca PlayStation 4'e özel Judgment batı bölgelerinde yayınlanmasının ardından haftanın diğer galibi olarak ilk 5'te yer buldu.

EMEAA'da 30 Haziran'da sona eren haftada içinde en çok satan 10 oyun (bir önceki hafta sonuçlarıyla birlikte)*:

  1. Crash Team Racing Nitro-Fueled (1)
  2. Super Mario Maker 2 (Yeni)
  3. F1 2019 (Yeni)
  4. Tom Clancy's Rainbow Six Siege (4)
  5. Judgment (Yeni)
  6. Assassin's Creed Odyssey (10)
  7. Sleeping Dogs: Definitive Edition (25)
  8. FIFA 19 (3)
  9. Grand Theft Auto V (2)
  10. Mario Kart 8 Deluxe (6)

*Nintendo dijital satışlarını paylaşmadı.

Avrupa ve ABD için PlayStation Store verileri de yakında paylaşılacak ve PS4 platformundaki oyunların başarısını da daha spesifik olarak göreceğiz. Crash Team Racing Nitro-Fueled lansmanda yaşadığı çevrimiçi sorunların ardından kendini toparladı ve yakın zamanda Grand Prix güncellemesi aldı.