Crash Team Racing'in ilk büyük güncellemesi yakında geliyor

Crash Team Racing'in ilk büyük güncellemesi yakında geliyor
Beenox, Crash Team Racing Nitro-Fueled için 3 Temmuz'da büyük bir güncelleme yayınlayacağını duyurdu. Yeni güncelleme öncelikle PlayStation 4 oyuncularının kayıt verilerini bozan soruna odaklanıyor.Sorun, oyuncular Time Trial modunda...

Beenox, Crash Team Racing Nitro-Fueled için 3 Temmuz'da büyük bir güncelleme yayınlayacağını duyurdu. Yeni güncelleme öncelikle PlayStation 4 oyuncularının kayıt verilerini bozan soruna odaklanıyor.

Sorun, oyuncular Time Trial modunda birkaç yarış tamamladığında ortaya çıkıyor. Geliştirici Beenox, PS4 kullanıcılarından yama yayınlanana kadar oynamaktan kaçınmalarını söyledi. Ayrıca Crash Team Racing Nitro-Fueled'ın lansman sonrası sezonluk içeriği Grand-Prix içeriği de bu yamayla tanıtılıyor.

Tüm bunlara ek olarak, gelecek özellikler ve içeriklerin yer aldığı aşağıdaki yama notları açıklandı:

1. Grand-Prix İçeriğinin Tanıtımı:

Local Arcade ve Çevrimiçi modlar için yepyeni bir pist olan Twilight Tour (Alacakaranlık Turu) geliyor. Tawna karakteri Grand Prix yarışmasını tamamlayarak ve Nitro Puanları kazanarak elde edilebilecek. Ayrıca kart'lar, kaplamalar, çıkartmalar, boyalar da dahil olmak üzere yeni öğeler kazanabileceksiniz!

2. Çevrimiçi Liderlik Tablolarının (Leaderboards) Tanıtımı:

  • Nitro Point Online Liderlik Tablosu

Grand Prix menüsünden erişebileceğiniz zorlukları tamamlayarak Nitro Puanları kazanabilirsiniz. Topladığınız Nitro Puanlar ne kadar fazlaysa, liderlik tablosunda o kadar yükseğe tırmanırsınız!

  • Championship Liderlik Tablosu

Çevrimiçi çok oyunculu oyun oynarken performansınıza göre puan kazanabilirsiniz: Çevrimiçi çok oyunculu yarış tamamladığınızda size belirli sayıda puan verilir. Yarış bittiğinde sıralamada ne kadar yüksek olursanız, o kadar çok puan alırsınız (1.'lik en yüksek, 8.'lik en düşük). İlk çevrimiçi yarışınızı tamamladıktan sonra Liderlerlik Tabloları açılır.

Liderlik Tablosu ödülleri, Grand Prix'i takip eden ilk günde dağıtılacak ve her Grand Prix sezonunun sonunda sıfırlanacak.

3. Pit Stop

Pit Stop'a Wumpa Coins ile alınabilecek kart'lar, karakterler, karakter kostümleri, çıkartmalar, boyalar ve tekerlekleri içeren çeşitli yeni içerikler eklenecek. Aynı ikonlardan özelleştirme menüsünde de göreceksiniz. Yüzdesiyle birlikte görünen bu küçük Nitro bidonu, özelleştirme seçenekleriyle ilgili zorlukları her tamamladığınızda elde edeceğiniz ekstra Nitro Puanı artışını belirtecek. Yüzde artışı donattığınız her özelleştirme öğesinde birikecek.

Bazı yeni ve özel eklemelerarasında "Nitro Squad" karakterleri Ami, Megumi, Isabella ve Liz, Pit Stop'ta Wumpa Coins kullanılarak kullanılabilecek ve dünyadan birçok ülkenin bayrakları kart çıkartması olarak eklenecek.

4. Çevrimiçi

Çevrimiçi çok oyunculu bir yarışı ilk 3'te bitirdiğinizde çevrimiçi maçlara podyum animasyonları eklenecektir.

5. Kullanıcı Arayüzü İyileştirmeleri

Ana Menüye "Günün Mesajı" özelliği eklenecek.

6. Wumpa Coin Kazanma Oranı

Wumpa Coin kazanma oranına düzenlemeler yapılacak ve yarış sonu raporuna kazanma oranına ilişkin ek bilgiler eklenecek, böylece sıralamanıza nasıl ulaştığınızı anlayabileceksiniz.

7. Karakter Simgeleri

Mini harita simgeleri ve yarışçı simgeleri artık sahip olduğunuz karakter kostümünü temsil edecek.

8. Hata Düzeltmeleri

Crash Team Racing Nitro-Fueled'ın yeni yamasında aşağıdaki sorunlar ele alınacak:

8a. PS4'te Dünya Çapında Kayıt Dosyası Bozulması Sorunu

8b. Pit Stop:

Kullanıcıların "Electron Aqua" boyasını pit stop'tan satın alamadıkları bir sorun ele alınacak.

8c. Çevrimiçi:

Lobi, arcade, macera, oyunun diğer bölümleri ve menülerle ilgili bilinen çevrimiçi kararlılık sorunları ele alınacak.

8d. Pistler:

Bazı haritalardaki çarpışma, takılma noktaları ve hatalar iyileştirilecek.

8e. Kullanıcı Arayüzü

"Highscores" menüsündeki kişisel Time Trial ve Relic puanlarının vurgulanmadığı bir sorun ele alınacak.

8f. Topluluk Geri Bildirimi:

Crash Nitro Kart'taki bütün kötüler artık Power Up ile yarışırken Velo maskesi tarafından korunacak.

Crash Team Racing Nitro-Fueled'ın 3 Temmuz'da yayınlanacak yeni güncellemesinden notlara Activision'un sitesinden erişebilirsiniz.

Yenilenen Crash Team Racing Nitro-Fueled 21 Haziran'da çıktı ve nostalji seven oyuncular tarafından olumlu karşılandı. İlk gününde bazı çevrimiçi sorunlarla karşılaşılsa da Activision oyunu sıkı bir şekilde destekliyor.