Overcooked! All You Can Eat, PS5 ve Xbox Series X İçin Duyuruldu

Overcooked! All You Can Eat, PS5 ve Xbox Series X İçin Duyuruldu
Overcooked, Overcooked 2 ve lansman sonrası tüm içerikleri Overcooked! All You Can Eat adlı koleksiyonda yer alacak. Daha da iyisi bu koleksiyon, sevilen aile oyunu serisini PlayStation 5 ve Xbox Series X'e taşıyacak. Yayıncı Team17...

Overcooked, Overcooked 2 ve lansman sonrası tüm içerikleri Overcooked! All You Can Eat adlı koleksiyonda yer alacak. Daha da iyisi bu koleksiyon, sevilen aile oyunu serisini PlayStation 5 ve Xbox Series X'e taşıyacak. Yayıncı Team17 şu an için bir çıkış tarihi vermese de duyurunun yakında yapılacağını belirtti.

Overcooked ilk olarak 2016 yılında PS4, Xbox One ve PC için geldi. Daha sonra iki DLC içeriği, "The Last Morsel" ve "Festive Seasoning" yayınlandı. Team17 ve Ghost Town Games, 2018 yazında Overcooked 2'yi piyasaya sürdü ve son olarak bu yılın başlarında "Surf 'n' Turf", "Campfire Cook Off", "Night of the Hangry Horde" ve "Carnival of Chaos" dahil olmak üzere indirilebilir içeriğinin tamamını kapsayan Overcooked 2: Gourmet Edition'ı çıkardı. Her iki oyunun da "All You Can Eat" paketi şu anda PS4 veya Xbox One'a gelecek gibi görünmüyor.

Overcooked! All You Can Eat, yeni nesil için geliştiriliyor

Overcooked! All You Can Eat, PS5, Xbox Series X

Overcooked! All You Can Eat, tahmin edebileceğiniz gibi 200'den fazla seviye de dahil olmak üzere ağzına kadar içerikle dolu olacak. Görünüşe göre, geliştirici Ghost Town Games oyunu PS5'te 4K 60 FPS performans için geliştiriyor. Ayrıca oyuncular Overcooked! All You Can Eat koleksiyonundan daha yüksek yükleme hızları, erişilebilirlik seçenekleri ve platformlar arası çok oyunculu destek de bekleyebilirler. Tüm bunların yanı sıra yedi yeni seviye, üç ekstra şef ve yeni kupalar deneyime eklenecek.

PlayStation 5 ve Xbox Series X bu yılın sonlarına doğru piyasaya sürülecek. Sony ve Microsoft hala konsolların lansman tarihleri hakkında bilgi paylaşmadı. PlayStation'ın Küresel Pazarlama Başkanı Eric Lempel, kısa bir süre önce şirketin ön siparişleri önceden duyuracağını açıklamıştı.

Overcooked! All You Can Eat fragmanı: