Netflix, animasyon dizisi Resident Evil: Infinite Darkness'ı duyurdu

Netflix, animasyon dizisi Resident Evil: Infinite Darkness'ı duyurdu
Resident Evil hayranları, son dönemde çıkan remake oyunların ardından yeni nesil konsollar için duyurulan Resident Evil Village ile korku serisine doyacak. Şimdi de Netflix, Resident Evil: Infinite Darkness adlı yeni animasyon dizisini...

Resident Evil hayranları, son dönemde çıkan remake oyunların ardından yeni nesil konsollar için duyurulan Resident Evil Village ile korku serisine doyacak. Şimdi de Netflix, Resident Evil: Infinite Darkness adlı yeni animasyon dizisini duyurdu. Dizinin başrolünde, serinin ikonik karakterleri Claire Redfield ve Leon Scott Kennedy olacak.

Tokyo Game Show'da duyurulan Resident Evil: Infinite Darkness için Claire ve Leon'un yer aldığı bir fragman yayınlandı. Dizi, adını yansıtan karanlık bir temaya sahip gibi görünüyor. Önceki Resident Evil projelerine göre daha korku odaklı ve daha az aksiyon ağırlıklı bir rota izliyor olabilir. Kahramanlarımız daha önce gerilim temalı bir oyunda rol aldıkları için diziye uygun görülmüş olabilir.

Wesker çocuklarına odaklanan bir diğer dizi yolda

Netflix, Resident Evil dizisi

Resident Evil: Infinite Darkness, Netflix'in seri için çalıştığı tek proje değil. Ayrıca Albert Wesker'ın ikiz kızlarının rol aldığı bir canlı aksiyon dizisi de yolda. İki farklı zaman diliminde geçen dizi, Wesker ailesine odaklanacak gibi görünüyor ve serinin canlı aksiyon filmlerini yapan Constantin Film tarafından üretiliyor.

Söz konusu dizi, "Wesker çocukları, New Raccoon City'ye taşındıklarında ortaya çıkardıkları sırlar her şeyin sonu olabilir" şeklinde özetleniyor. İlk sezon Supernatural'ın ortak yapımcısı ve yazarı Andrew Dabb tarafından yönetilen birer saatlik 8 bölümden oluşacak. İlk iki bölüm, The Walking Dead'in yönetmeni Bronwen Hughes tarafından yönetilecek.

Resident Evil: Infinite Darkness, 2021'de Netflix ekranlarına gelecek. Ana serinin sekizinci oyunu Resident Evil Village ise PS5, Xbox Series X ve Xbox Series S ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PlayStation 4 ve Xbox One'a da geleceği konuşuluyor. Yeni animasyon dizisinin teaser fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Resident Evil: Infinite Darkness fragmanı