Marvel's Avengers'ın PS4'te kaplayacağı alan ortaya çıktı

Marvel's Avengers'ın PS4'te kaplayacağı alan ortaya çıktı
Marvel's Avengers'ın önümüzdeki ayın başında oyuncularla buluşacak. Crystal Dynamics'in PC sürümünün sistem gereksinimlerini açıklasa da, PlayStation 4 sürümünün konsollarda ne kadar alan kapladığı bilinmiyordu. Marvel's...

Marvel's Avengers'ın önümüzdeki ayın başında oyuncularla buluşacak. Crystal Dynamics'in PC sürümünün sistem gereksinimlerini açıklasa da, PlayStation 4 sürümünün konsollarda ne kadar alan kapladığı bilinmiyordu. Marvel's Avengers Earth's Mightiest Heroes sürümü, PS4'ünüzde en az 90 GB boş alan bırakmanız gerekeceğini gösteriyor.

Oyunların kutulu sürümlerinin arka tarafında tahmini dosya boyutu yazıyor. Bir YouTuber, oyunun özel sürümlerinden birinin kutu açılışını yaptı ve Marvel's Avengers PS4 sürümünün dosya boyutunu ortaya çıkardı. Oyunun kutulu sürümünde yazan bilgilere göre 90 GB boş alana ihtiyacınız olacak.

Dosya boyutu ilk güncellemesiyle artabilir

Marvel's Avengers

Günümüzde birçok oyun yüklemenin ardından ilk gün güncellemeleri alıyor. Bu nedenle, Marvel's Avengers için ihtiyaç duyulan alan daha da yükselebilir. Oyunun PC sürümü için açıklanan sistem gereksinimleri, 75 GB boş alan gerektiğini ortaya koyuyordu. Ancak oyunu en yüksek ayarlarda oynamayı tercih edenlerin yüksek çözünürlüklü dokuları indirmeleri gerekecek. Doku paketi oyunun boyutunu 105 GB'a kadar yükseltiyor.

Oyunun Xbox One sürümü için dosya boyutu henüz açıklanmadı, ancak muhtemelen PS4 sürümüne göre çok fazla farklılık göstermeyecektir. Ancak Xbox One'da bazı içeriklerin olmaması, ihtiyaç duyulan alanı azaltabilir. Marvel's Avengers, PS4 sürümüne özel içerikler ve kozmetikler sunacak. Ayrıca Spider-Man, Sony'nin platformuna özel olarak oyuna eklenecek.

Marvel's Avengers 4 Eylül'de PS4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek. Oyun, yeni oynanabilir karakterler de dahil olmak üzere ücretsiz lansman sonrası içerikler alacak. Hawkeye, tüm platformlara çıkan ilk lansman sonrası süper kahraman olacak. Spider-Man önümüzdeki yıl PS4 oyuncularıyla buluşacak.

Oyunun Beta sürümünde yapılan keşifler, 22 oynanabilir karaktere işaret ediyordu. Süper kahraman sayısı lansman sonrası DLC'lerle zaman içinde genişleyebilir.

Marvel's Avengers Earth's Mightiest Heroes kutu açılışı: