Marvel's Avengers Beta'da üç yeni karaktere referanslar keşfedildi

Marvel's Avengers Beta'da üç yeni karaktere referanslar keşfedildi
Marvel's Avengers Beta, birkaç gün önce PS4 oyuncularına sunuldu ve oyunu önceden satın alanlar lansmanından yaklaşık bir ay önce oyunu deneyimleme şansı buldu. Veri madencileri, her zaman olduğu gibi oyunun beta sürümündeki...

Marvel's Avengers Beta, birkaç gün önce PS4 oyuncularına sunuldu ve oyunu önceden satın alanlar lansmanından yaklaşık bir ay önce oyunu deneyimleme şansı buldu. Veri madencileri, her zaman olduğu gibi oyunun beta sürümündeki kodları analiz etmeye başladı ve bazı ipuçlarına rastladı.

Bir Reddit kullanıcısı tarafından keşfedilen ve paylaşılan kodlar, şu anda oyunda yer almayan bazı kahramanlara referanslar veriyor. Marvel's Avengers'ın Kahraman Kartları bölümünde doğrudan She-Hulk, Kate Bishop ve War Machine'e atıfta bulunan bazı kodlar keşfedildi. Crystal Dynamics daha önce bu üç karakter hakkında hiçbir şey açıklamadı.

Marvel's Avengers'a yeni karakterler gelebilir

Marvel's Avengers, Hawkeye

Oyuncuların umudu She-Hulk, Kate Bishop ve War Machine'in Marvel's Avengers'a oynanabilir karakter olarak gelmesi. Ancak bazıları, kodların muhtemelen oyundaki oynanabilir karakterlerden çok daha geniş bir ölçeğe sahip olabilecek koleksiyon veya kozmetik öğelere işaret ettiğini düşünüyor. Bu fikir, Hawkeye onaylandığı için daha mantıklı görünüyor. Örneğin Kate Bishop, Hawkeye'ın kozmetik eklentisi olabilir.

Şu anda Hawkeye ve Spider-Man, piyasaya sürüldükten sonra Marvel's Avengers kadrosuna katılan tek oynanabilir karakter. Ancak söylentiler doğru çıkarsa, Captain Marvel da lansman sonrası bir diğer süper kahraman olarak oyuna eklenebilir. Şimdilik herhangi bir tahmin yapmak zor, ancak lansmandan sonra Hawkeye'ın ardından Marvel evreninden yeni yüzler göreceğiz gibi görünüyor. She-Hulk, Kate Bishop ve War Machine'e referans veren kodlara buradan bakabilirsiniz.

Marvel's Avengers 4 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için gelecek. Oyunu şimdiki nesil konsollar için satın alanlar, PlayStation 5 ve Xbox Series X piyasaya sürüldüğünde yeni nesil versiyonlara ücretsiz olarak yükseltebilecek.

Oyunun beta süreciyle ilgili detaylara buradan erişebilirsiniz. Ayrıca PS4 oyuncularına özel olarak gelecek kozmetiklere buradan göz atabilirsiniz. Gelecek haber ve güncellemeler için takipte kalın!