Marvel's Avengers'ın ilk DLC kahramanı Hawkeye olacak

Marvel's Avengers'ın ilk DLC kahramanı Hawkeye olacak
Crystal Dynamics, Marvel's Avengers'a lansmandan sonra yeni kahramanlar ekleneceğini açıklamıştı. Bugün gerçekleştirilen War Table canlı yayını sırasında, Hawkeye'ın lansman sonrası oyuna gelen ilk kahraman olacağı açıklandı.Marvel's...

Crystal Dynamics, Marvel's Avengers'a lansmandan sonra yeni kahramanlar ekleneceğini açıklamıştı. Bugün gerçekleştirilen War Table canlı yayını sırasında, Hawkeye'ın lansman sonrası oyuna gelen ilk kahraman olacağı açıklandı.

Marvel's Avengers için düzenlenen canlı yayın sırasında Hawkeye'ın oku ve yayıyla düşmanları yere serdiğini gösteren kısa bir fragmanla yayınlandı. Videoda Clint Barton'ın oynanış sahneleri gösterilmedi ve kahraman için sinematik bir tanıtım gösterildi. Hawkeye oyunun piyasaya sürülmesinin ardından ücretsiz olarak oyunculara sunulacak.

Hawkeye, Marvel's Avengers'ın 4 DLC kahramanından ilki olacak

Marvel's Avengers, Hawkeye

Crystal Dynamics, oyundaki Hawkeye karakterini Matt Fraction tarafından yazılan ikonik çizgi roman serisi My Life as A Weapon'dan modellediğini söyledi. Kahramanımız Avengers ekibin diğer üyeleriyle birlikte savaşabilecek ve tek başına ya da kooperatif olarak oynanabilecek ayrı hikaye görevlerine sahip olacak. Ayrıca, Marvel's Avengers'a gelecek olan lansman sonrası dört karakterden ilki olacak.

Geliştirici Crystal Dynamics, War Table canlı yayınının kalan kısmında oyunun beta sürümünden bahsetti. Beta süreci çok yakında başlayacak ve oyuncuların dört farklı kahramanı denemelerine izin verecek. Oyuncular betanın sırasında tam oyunda elde edebilecekleri ödüller kazanma şansına sahip olacak. Marvel's Avengers'ın beta sürümüyle ilgili detaylara buradan erişebilirsiniz.

Marvel's Avengers Hawkeye fragmanı:

Marvel's Avengers, 4 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için gelecek. Oyunu şimdiki nesil konsollar için satın alanlar, PlayStation 5 ve Xbox Series X piyasaya sürüldüğünde, yeni nesil versiyonlara ücretsiz yükseltebilecek.