Mafia: Definitive Edition için hikaye fragmanı yayınlandı

Mafia: Definitive Edition için hikaye fragmanı yayınlandı
Gamescom Açılış Gecesi Canlı Yayını sırasında Mafia: Definitive Edition için yeni bir hikaye fragmanı yayınlandı. Görüntüler klasik aksiyon oyununun yenilenen sahnelerine tekrar bakmamızı sağladı. Fragman, Tommy'nin Salieri...

Gamescom Açılış Gecesi Canlı Yayını sırasında Mafia: Definitive Edition için yeni bir hikaye fragmanı yayınlandı. Görüntüler klasik aksiyon oyununun yenilenen sahnelerine tekrar bakmamızı sağladı. Fragman, Tommy'nin Salieri suç ailesine girişini gösteriyor ve ardından Lost Heaven'ın acımasız yeraltı suç dünyasının kalbine iniyor.

İlk Mafia oyunu, büyük bir dünyada hikaye odaklı deneyimiyle eşsiz bir klasik olarak kabul ediliyor. Definitive Edition sürümü, yenilenmiş grafikler, elden geçirilmiş bir hikaye, güncellenmiş oynanış ve daha fazlasıyla geliyor. Buna ek olarak, oyun yönetmeni Haden Blackman, geliştiricilerin yeni hikaye detayları ve diğer güncellemeleri eklerken orijinal oyunun ruhunu korumak için büyük çaba sarf ettiğini ortaya koydu.

Mafia: Definitive Edition hikaye fragmanı:

Mafia: Definitive Edition, 25 Eylül'de PS4, Xbox One ve Steam aracılığıyla PC için piyasaya sürülecek. Mafia II ve III'ün yenilenen sürümlerinin ardından, geçirdiği değişime bakılırsa en büyük sıçramayı yapacak gibi görünüyor. Mafia III geliştiricisi Hangar 13, fırsat verilmesi durumunda yeni bir Mafia oyunu yapmanın heyecan verici olacağını söyledi.

Geliştirici şu anda orijinal oyunun yenilemesi üzerinde çalışıyor. Tamamen yeniden geliştirilen oyunun grafikleri ve oynanış mekanikleri etkileyici görünüyor. Stüdyo, yeni oyun çalışmalarına başlamak için Definitive Edition sürümlerinde başarı yakalamaya odaklanıyor. Gamescom boyunca gelecek haberleri bizimle takip edebilirsiniz.