Hangar 13, yeni bir Mafia oyunu yapma konusunda istekli

Hangar 13, yeni bir Mafia oyunu yapma konusunda istekli
Mafia III geliştiricisi Hangar 13, fırsat verilmesi durumunda yeni bir Mafia oyunu yapmanın heyecan verici olacağını söyledi. Ancak geliştirici, yeni oyun çalışmalarına başlamak için Mafia: Definitive Edition'ın başarı yakalaması...

Mafia III geliştiricisi Hangar 13, fırsat verilmesi durumunda yeni bir Mafia oyunu yapmanın heyecan verici olacağını söyledi. Ancak geliştirici, yeni oyun çalışmalarına başlamak için Mafia: Definitive Edition'ın başarı yakalaması gerektiğini belirtti.

Hangar 13 şu anda Mafia serisini yeniden geliştirmekle meşgul. Stüdyo, son iki oyunun yenilenen sürümlerini piyasaya sürdü ve şimdi de ilk oyun üzerinde çalışıyor. Mafia: Definitive Edition'dan gelen oynanış görüntüleri, çalışmaların yolunda gittiğini gösteriyordu. Geliştirici imkanların olgunlaşması halinde yeni bir oyunla hayranlarının karşısına çıkmak istiyor.

Hangar 13, yeni bir Mafia oyunu üzerinde çalışabilme ihtimalinden heyecan duyuyor

mafia iii

SegmentNext tarafından bir Hangar 13 temsilcisi ile yapılan röportajda, stüdyonun Mafia 4 için planları olup olmadığı soruldu. Temsilci, "Hayranların Definitive Edition'ı beğeneceğini umuyoruz. Eğer iyi giderse, enerjimizi yeni bir oyuna yönlendirebiliriz. Fırsat doğarsa ekibimizin bir başka Mafia oyunu yapmaktan heyecan duyacağını biliyorum. Bu arada başka bir proje üzerinde çalışıyoruz. Henüz size bir şey söyleyemem ama şu kadarını söyleyebilirim, bu konuda heyecanlıyız." dedi.

Mafia serisi oyun dünyasında bir kült olmasına rağmen, oyun severlerden karışık yorumlar aldı. Yine de serinin son oyunu Mafia III, Take-Two Interactive'in beklentilerini aşarak Mart 2020 itibarıyla 7 milyon kopya satmayı başardı. Yayıncı, seriyi daha geniş bir kitleye tanıtmaya çalışıyor ve Definitive Edition sürümleri yeni oyun kararına ön ayak olabilir.

Mafia: Definitive Edition, orijinal oyunu baştan aşağı yeniledi

Hangar 13, Mafia: Definitive Edition

Mafia II'nin yenilenen sürümü beklenen ilgiyi göremedi, ancak Mafia: Definitive Edition için hala umut var. Tamamen yeniden geliştirilen oyunun grafikleri ve oynanış mekanikleri etkileyici görünüyor. Hangar 13 temsilcisi, röportajın bir bölümünde, "Mafia: Definitive Edition'a çok fazla emek harcadık" dedi ve şunları ekledi:

"Lost Heaven şehrini baştan aşağı yeniden inşa ettik, orkestra müziğini yeniden kaydettik, tüm diyalogları yeniden düzenledik ve oyuncularımızın yüz performanslarını yakaladık. Yeni araçlar, yakın dövüş sistemi, yeni bir aydınlatma modeli ve motorumuza çok sayıda ses iyileştirmesi ekledik. Temel vuruş ve araç sürüş mekaniklerini de tamamen elden geçirdik."

Mafia: Definitive Edition 25 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için gelecek.