PlayStation 5 İçin Kurulan Bir Oyun Alanı Görüntülendi

PlayStation 5 İçin Kurulan Bir Oyun Alanı Görüntülendi
Yeni nesil konsolların lansmanına adım adım yaklaşıyoruz ve PlayStation 5 için hazırlanan sayfalar çevrimiçi mağazalarda görünmeye başladı. Yurt dışındaki bazı mağazalar, PS5 ve DualSense kontrol cihazını oyuncularla buluşturmak...

Yeni nesil konsolların lansmanına adım adım yaklaşıyoruz ve PlayStation 5 için hazırlanan sayfalar çevrimiçi mağazalarda görünmeye başladı. Yurt dışındaki bazı mağazalar, PS5 ve DualSense kontrol cihazını oyuncularla buluşturmak için oyun alanları kurmaya başladı.

Iron Core adlı bir Twitter kullanıcısı İngiltere'de perakende mağazalarının PS5 temalı oyun alanları yerleştirdiğini ortaya koyarak bir fotoğraf paylaştı. Oyun alanının PS5 ve DualSense'in beyaz ve mavi renk şemasıyla uyuştuğu görülüyor. Hangi mağaza olduğu belirtilmese de paylaşıma verilen bazı yanıtlar, iç tasarımın İngiltere'nin büyük elektronik perakendecilerinden Currys PC World'ün bir mağazasına ait olduğunu öne sürüyor.

İngiltere'deki bir mağazada görüntülenen PlayStation 5 oyun alanı:

PlayStation 5, PS5 oyun alanı

Oyun alanı PlayStation 5 ve DualShock'un renkleriyle uyumlu, ancak cihazlar henüz yerleştirilmemiş. Özel olarak PS5'ten bahseden bir ibare de yok. Elbette fotoğraftaki bölümün yeni nesil konsol için yapıldığı kesin değil, ancak bu ihtimal oldukça yüksek.

Bu yıl koronavirüs nedeniyle dünya çapındaki birçok etkinlik iptal edildi ve oyun severler PlayStation 5 ve DualSense ile buluşma şansı yakalayamadı. Ancak mağazalar, lansmandan sonra insanları yeni nesil konsolu denemeye teşvik edecek bölümler sunacak gibi görünüyor. Artık konsolun tasarımına, özelliklerine ve kontrol cihazına dair her şeyi öğrendik ve geriye sadece deneyimlemek kaldı.

PlayStation 5 oyun alanlarının yavaş yavaş kurulduğunu görmek şaşırtıcı değil. Birçok çevrimiçi mağazada konsola özel bilgilendirici sayfalar var yayınlandı. Diğer yandan Sony, kendi satış sitesini ön siparişlere hazırlamaya başladı. Artık oyuncular PS5'in satışa sunulacağı tarihin duyurulacağı günü bekliyor.