Hitman 3 Geliştiricisi, PS5'in Hızlı Yükleme Sürelerine Dikkat Çekti

Hitman 3 Geliştiricisi, PS5'in Hızlı Yükleme Sürelerine Dikkat Çekti
PlayStation 5'in öne çıkan vaatlerinden biri ultra hızlı SSD'leri ve bu hız yükleme sürelerini önemli ölçüde ortadan kaldırıyor. Yeni nesilde oyuncuları daha akıcı bir deneyim bekliyor. Hitman 3'ün geliştiricisi ve yayıncısı...

PlayStation 5'in öne çıkan vaatlerinden biri ultra hızlı SSD'leri ve bu hız yükleme sürelerini önemli ölçüde ortadan kaldırıyor. Yeni nesilde oyuncuları daha akıcı bir deneyim bekliyor. Hitman 3'ün geliştiricisi ve yayıncısı IO Interactive, PS5'in yeni oyunlarına olan etkisini yorumladı.

IO Interactive, Hitman 3'teki sıçramanın PlayStation 5 tarafından yönlendirileceğini ve değişimin ilham verici olduğunu belirterek, konsolun yıldırım hızındaki yükleme sürelerinin onu Hitman için mükemmel bir yer yaptığını söyledi. Yaratıcı yönetmen Mattias Engstrom, Hitman 3'ün oyuncuları sanal dünyasında çeşitli denemelere teşvik edeceğini ve PS5'in mimarisinin bunu mümkün kıldığını söyledi.

PlayStation 5, Hitman 3 için mükemmel bir ev

Hitman 3, PS5, yükleme süresi

Engstrom, Official PlayStation Magazine ile yapılan röportajda, "Hitman denemelerle ilgili bir oyun. Oyuncuları sanal bir dünyaya davet ediyoruz ve istedikleri gibi deneyler yapmalarına izin veriyoruz. Kaydetme/yükleme işleminin bu noktada önemli bir özellik olduğunu düşünüyoruz. PS5in yıldırım hızındaki yükleme süreleri, konsolu Hitman üçlemesi için mükemmel bir ev haline getirerek denemelere her zamankinden daha fazla teşvik ediyor." şeklinde konuştu.

Yönetmen ayrıca Hitman 3'ün PS5'in yeteneklerinden yola çıktığını ve ilham aldığını belirterek, teknolojileri için büyük bir sıçramaya işaret ettiğini öne sürdü. Böylece IO Interactive de PS5 için oyunlar geliştiren ve yüksek hızlı SSD'lere dikkat çeken diğer geliştiricilere katılmış oldu.

Hitman 3, PS5

Kısa bir süre önce Insomniac Games, Ratchet & Clank: Rift Apart'ın boyutsal geçişlerinin sadece PS5'in ultra hızlı SSD'si sayesinde mümkün olduğunu söylemişti. Unreal Engine'in geliştiricisi Epic Games de aynı fikirde ve PS5'in SSD'sinin üst seviye bilgisayarların önüne geçtiğini birçok kez belirtti.

Hitman 3 ilk olarak geçtiğimiz ay gerçekleştirilen PlayStation 5 etkinliğinde duyurulmuştu. Popüler suikastçı serisinin üçüncü oyunu; PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X ve PC için Ocak 2021'de piyasaya sürülecek.