Hitman 3'ün çıkış tarihi ve sürümleri duyuruldu

Hitman 3'ün çıkış tarihi ve sürümleri duyuruldu
Hitman 3, Sony'nin Haziran ayında düzenlediği Oyunun Geleceği etkinliğinde duyurulmuş, ancak oyunun ne zaman çıkacağına dair net bir tarih verilmemişti. Geliştirici IO Interactive, popüler keskin nişancı serisinin yeni oyununun...

Hitman 3, Sony'nin Haziran ayında düzenlediği Oyunun Geleceği etkinliğinde duyurulmuş, ancak oyunun ne zaman çıkacağına dair net bir tarih verilmemişti. Geliştirici IO Interactive, popüler keskin nişancı serisinin yeni oyununun çıkış tarihini, geleceği platformları ve sürüm seçeneklerini sonunda açıkladı.

Yeni Hitman oyunu 20 Ocak 2021'de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Google Stadia ve Epic Games Store aracılığıyla PC için gelecek. Ayrıca Hitman 3, Standard Edition ve Deluxe Edition olmak üzere iki farklı seçenekle satışa sunuluyor. Geliştiricinin açıklamasıyla birlikte her iki sürüm de şimdi ön siparişe açıldı.

Hitman 3, yeni nesil sürümlere ücretsiz yükseltilebilecek

Hitman 3, birçok yeni nesil oyun gibi şimdiki nesil sürümlerden PS5 ve Xbox Series X sürümlerine ücretsiz yükseltme imkanı sunuyor. Ancak bu teklif sadece oyunun PS4 ve Xbox One dijital sürümleri için geçerli. Kutulu versiyonları alanlar bu ayrıcalıktan yararlanamayacak.

Standard Edition, sadece oyunu içeriyor ve şu anda 260 TL'den ön siparişte. Deluxe Edition ise Hitman 3'ün yanı sıra oyun içi öğeleri içeriyor ve 390 TL'den satılıyor. Hitman 3 Deluxe Edition ile birlikte verilen ek içerikler şöyle:

Hitman 3 Deluxe Edition

  • Deluxe Gerginlik Kontratları
  • Deluxe Takım Elbiseler ve Eşyalar
  • Dijital Oyun Müzikleri
  • Dijital "World of HITMAN" Kitabı
  • Yönetmenin Yorumları (Görev Tanıtımı)

İki sürümden herhangi birini ön sipariş verenlere de özel bonuslar sunuluyor. Ön sipariş bonusları arasında IO Interactive'in World of Assassination serisindeki üç oyuna özel içerikler veren Trinity Paketi var. Trinity Paketi, her biri serideki bir oyunu temsil eden üç set ve toplam 9 öğeden oluşuyor. Her bir sette bir takım elbise, bir çanta ve bir silah bulunuyor. Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi Beyaz Hitman'i, Kırmızı Hitman 2'yi ve Siyah, Hitman 3'ü temsil ediyor.

Hitman 3 Trinity Pack

IO Interactive, Hitman 3'ün serinin tüm oyunları için VR desteği getireceğini açıklamıştı. Serinin önceki oyunlarına sahip olanlar, haritaları yeni oyunda sanal gerçeklik ile deneyimleyebilecek. Ayrıca geçtiğimiz hafta Ajan 47'nin dedektif kılığında bir cinayeti çözmeye ve aynı anda hedefini ortadan kaldırmaya çalışacağı yeni bir konum için fragman yayınlanmıştı.