Ajan 47'nin dedektif rolüne girdiği Hitman 3 fragmanı yayınlandı

Ajan 47'nin dedektif rolüne girdiği Hitman 3 fragmanı yayınlandı
Hitman 3, önümüzdeki yılın başında oyuncularla buluşacak. Ajan 47 her zamanki gibi en zorlu hedefleri ortadan kaldırmaya çalışacak. Diğer yandan, yayınlanan yeni bir fragmana göre serinin yeni oyununda kendisine farklı bir rol...

Hitman 3, önümüzdeki yılın başında oyuncularla buluşacak. Ajan 47 her zamanki gibi en zorlu hedefleri ortadan kaldırmaya çalışacak. Diğer yandan, yayınlanan yeni bir fragmana göre serinin yeni oyununda kendisine farklı bir rol yüklenecek. Efsane suikastçının yolu İngiltereye düşecek, ancak bu kez cinayeti işleyen değil, çözmeye çalışan taraf olacak gibi görünüyor.

Dedektif rolünde karşımıza çıkacak olan Ajan 47'nin Dartmoor bölgesinde bulunan Thornbridge Malikanesindeki cinayeti çözmek için çağırılıyor. Ancak görevinin sadece bu kadarla sınırlı olmadığı kesin. Hitman 3'ün yeni konumu, geliştirme ekibine göre hikaye içinde bir hikaye sunmaları için eşsiz bir şans sunuyor.

Hitman 3, oyuncuları hem dedektif hem de katil rolüne sokacak

Hitman 3, İngiltere

Cinayette karanlık bir geçmişe sahip olan ailenin her üyesi olağan bir şüpheli ve Ajan 47'nin araştırması sırasında keşfettiklerine bağlı olarak sonuçlar değişecek. Görev boyunca etkileşime girebileceğini çok fazla şey olacak. Dedektif olarak cinayeti kimin işlediğini bulmaya çalışırken diğer yandan hedefinizi ortadan kaldırmaya çalışacaksınız. Bir taşta iki kuş.

Thornbridge Gizemi, oyunculara Dartmoor'da sunulan Görev Hikayelerinden yalnızca birine odaklanıyor. Hitman 3, dedektif olarak cinayeti çözmenin yanı sıra kendi suikast planlarınızı keşfetme ve uygulama konusunda tam özgürlük sunacak. İpuçlarını bir araya getirerek gizemi açıklığa kavuştururken, aynı zamanda bir hedefinize de odaklanmanız gerekecek.

Hitman 3'ün PC sürümü, Epic Games Store'a özel olacak

Hitman 3 ön siparişlerinin bu ay içinde açılması planlanıyor. Serinin yeni oyunu, Ocak 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Google Stadia ve PC'ye gelecek. PC sürümü 12 ay boyunca yalnızca Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak.

PC oyuncuları Steam'deki Hitman 2 ilerlemelerini, önceki oyunlardaki konumlarını Epic Games Store'da yayınlanacak yeni oyuna taşıyabilecek. İngilteredeki yeni konum ve taşınanlar da dahil diğer tüm konumlar VR desteği ile oynanabilecek.