Mafia: Definitive Edition'dan İlk Oynanış Videosu Geldi

Mafia: Definitive Edition'dan İlk Oynanış Videosu Geldi
Mafia II ve Mafia III, yenilenen Definitive Edition sürümleriyle geçtiğimiz Mayıs ayında tekrar piyasaya sürülmüştü. Ancak Mafia: Definitive Edition diğerlerinden ayrı olarak Eylül ayında gelecek. Hangar 13, çarpıcı ekran görüntüleri...

Mafia II ve Mafia III, yenilenen Definitive Edition sürümleriyle geçtiğimiz Mayıs ayında tekrar piyasaya sürülmüştü. Ancak Mafia: Definitive Edition diğerlerinden ayrı olarak Eylül ayında gelecek. Hangar 13, çarpıcı ekran görüntüleri ve kısa videoların ardından, oyunun oynanış görüntülerini paylaştı.

Geliştirici Hangar ve yayıncı 2K, Mafia III'ün oyun motoruyla yenilenen Mafia: Definitive Edition'dan 15 dakikalık bir video paylaştı. IGN tarafından yayınlanan oynanış görüntüleri; oyunun çarpıcı grafiklerini, ara sahneleri, Lost Heaven şehrini ve çatışmalarla dolu bir görevi sergiliyor.

Mafia serisinin ilk oyunu göz alıcı bir değişim geçirdi

Mafia: Definitive Edition

Hangar 13 Başkanı Haden Blackman, 2002 yılında piyasaya sürülen orijinal Mafia'dan ve remake versiyonundan görüntüleri bir araya getiren videoda, yapılan değişiklikleri anlatıyor. Blackman'a göre Mafia: Definitive Edition sıfırdan geliştirildi ve geliştiren ekipteki birçok çalışan, yaklaşık 20 yıl önce serinin ilk oyunu üzerinde de çalışmıştı. Yani Hangar 13 oyunun dünyasını orijinaline sadık kalarak yeniden yarattı.

Geliştiriciler, Mafia: Definitive Edition'da Lost Heaven'ı daha canlı hissettirmeyi amaçlıyor. Bununla birlikte dokuyu bozmamak için bazı klasik bölgelerde değişiklik yapmadılar. Oyunun yarılarında geçen bir görev olan 'A Trip to the Country'den sunulan görüntüler göz alıcı değişimi ortaya koyuyor. Görevde, kahramanımız Tommy ve ortağı Paulie'nin kaçak viski sevkiyatı için şehrin dışına doğru çıktığı sahnelere yer veriyor.

Mafia: Definitive Edition

Hangar 13'ün grafik tarafında harika bir iş çıkardığı söylenebilir. Karakter modelleri, hava efektleri, silah sesleri ve çatışmalar son derece başarılı bir şekilde yenilenmiş. Mafia III'ten uyarlanan mekanikler, orijinal oyunun deneyimini daha iyi yansıtacak şekilde geliştirildi. Örneğin Tommy, ilk oyunda Lincoln kadar deneyimli olmadığından, her silahlı çatışmada neredeyse ölümle yüz yüze geliyor.

Mafia: Definitive Edition 25 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için gelecek. Yenilenen versiyondan oynanış görüntülerini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Mafia: Definitive Edition oynanış videosu: