WB Games Montreal yeni Batman oyununu tanıtıyor olabilir

WB Games Montreal yeni Batman oyununu tanıtıyor olabilir
DC Comics'in kara şövalyesi hafta sonu boyunca 80. yıl dönümünü kutladı. Batman Günü yıllardır var ve bu yılki kutlama 21 Eylül'de gerçekleşti. Batman: Arkham Origins ve Arkham City oyunlarının geliştiricisi WB Games Montreal...

DC Comics'in kara şövalyesi hafta sonu boyunca 80. yıl dönümünü kutladı. Batman Günü yıllardır var ve bu yılki kutlama 21 Eylül'de gerçekleşti. Batman: Arkham Origins ve Arkham City oyunlarının geliştiricisi WB Games Montreal de kutlamaya katılarak Twitter hesabından paylaşım yaptı.

Geliştiricinin yaptığı paylaşım yeni Batman oyununu tanıttığı söylentilerini beraberinde getirdi. Atılan tweet'te Bat-Signal'in bir binaya yansıtıldığı görülüyor. Ancak belirli aralıklarla parazitlenme oluyor ve çok kısa süre için ekranda bazı logolar beliriyor. İşte WB Games Montreal tarafından yapılan tartışmalı Batman paylaşımı:

Takipçiler görüntüye gizlenen 3 kareyi çekti ve araştırmaya başladı. Uzun zamandır stüdyonun "Court of Owls"a odaklanan yeni bir Batman oyunu üzerinde çalıştığı konuşuluyordu. Çizgi roman efsanesi Scott Synder'ın "bewarethecourtofowls" etiketini içeren bir videoya yanıt atıp silmesi söylentileri daha da alevlendirdi. Bu son tanıtımla birlikte oklar Court of Owls ve Ra's al Ghul'a döndü.

Yeni Batman oyunu büyük ihtimalle yolda ve PlayStation State of Play'de görünme ihtimali zor olsa da, 12 Aralık'ta gerçekleşecek The Game Awards iyi bir zamanlama olabilir. Bu arada yeni oyuna hazırlık yapmak istiyorsanız 26 Eylül tarihine kadar Batman: Arkham ve Lego oyunlarını Epic Games Store aracılığıyla ücretsiz olarak alabilirsiniz.

WB Games Montreal'in yeni Batman projesi hakkındaki tüm haber ve duyuruları sizin için takip edeceğiz.