Uncharted filmi "10 Cloverfield Lane"in yönetmenine emanet!

Uncharted filmi "10 Cloverfield Lane"in yönetmenine emanet!
Uncharted filmi uzun süredir hiç bitmeyecek gibi görünen bir yapım aşamasındaydı. Yönetmen Shawn Levy'nin ayrılışının ardından popüler Uncharted oyun serisinin film uyarlaması için işler oldukça karmaşık görünüyordu....

Uncharted filmi uzun süredir hiç bitmeyecek gibi görünen bir yapım aşamasındaydı. Yönetmen Shawn Levy'nin ayrılışının ardından popüler Uncharted oyun serisinin film uyarlaması için işler oldukça karmaşık görünüyordu. Sonunda kriz çözüldü ve filmin yönetmenlik koltuğuna 2016 yılında vizyona giren "10 Cloverfield Lane" filmiyle tanınan Dan Trachtenberg getirildi.

Daha önce yönetmen olarak anlaşılan Levy programlarının çakışması nedeniyle projeden ayrılmak zorunda kaldı. Filmin çekimlerine
Nisan 2019'da başlanması gerekiyordu, ancak yönetmenin ayrılığı nedeniyle işler değişmiş olabilir.

Sony, Uncharted'ın film uyarlaması için uzun süredir çalışmakta ve yıllardır süren projede birçok personel değişikliği yaptı. Projenin şu anki durumuna bakacak olursak, Spider-Man: Homecoming'den hatırlayabileceğiniz Tom Holland, Nathan Drake karakterinin genç halini canlandracak.

Arad ve Atlas Entertainment Production film için ortak çalışıyor. Ayrıca Charles Roven, Alex Gartner, Ari ve Avi Arad yapımcılar arasında yer alıyor. Holland, bu yaz Spider-Man Far From Home için basın turuna başlayacağından, Uncharted için çekimlerin ne zaman başlayacağı henüz belli değil.

Tom Holland Uncharted Nathan Drake

Yeni yönetmen Trachtenberg; 2008'deki Cloverfield (Canavar) filminin ardından 10 Cloverfield Lane ile çizgisini bozmadı ve başarılı oldu. Ardından Black Mirror dizisindeki çalışmasının yanı sıra şimdilerde 2019'da gelmesi beklenen bir Uzay Yarışı filmi üzerinde çalışıyor.

Umarız Trachtenberg projede uzun soluklu olur, çünkü Uncharted filmi eldeki kaynaklara sadık kalınırsa harika olabilir. Seri, her zaman aksiyonu ve iz bırakan karakterleriyle biliniyor. Oyuncu kitlesi de göz önüne alındığında potansiyeli çok yüksek.