Uncharted filminin yönetmeni projeden ayrıldı

Uncharted filminin yönetmeni projeden ayrıldı
Sony'nin yılan hikayesine dönen Uncharted filmi, yönetmenin projeden ayrılmasıyla yeni bir sorunla karşı karşıya.The Hollywood Reporter'a göre, Night At The Museum ve Real Steel filmlerinin yönetmeni Shawn Levy, Uncharted filminden...

Sony'nin yılan hikayesine dönen Uncharted filmi, yönetmenin projeden ayrılmasıyla yeni bir sorunla karşı karşıya.

The Hollywood Reporter'a göre, Night At The Museum ve Real Steel filmlerinin yönetmeni Shawn Levy, Uncharted filminden Ryan Reynolds'un oynadığı Free Guy'ı yönetmek için ayrıldı. Görünüşe göre Sony'nin yeni bir yönetmene ihtiyacı var ve yeni Spider-Man Tom Holland genç Nathan Drake rolünde projeye bağlı kalacak.

Uncharted Tom Holland

Uncharted'ın film haklarına sahip olan Sony Pictures, yıllardır Naughty Dog'un geliştirdiği macera oyununun film uyarlamasını yapmaya çalışıyor. İlk olarak Robert De Niro ve Joe Pesci'nin de rol aldığı projede Mark Wahlberg, Nathan Drake rolü için düşünülüyordu. Geçtiğimiz yıl Tom Holland, film setine genç Nathan Drake olarak katıldığında işler daha somut görünüyordu. Ardından, bu yıl Ağustos ayında Levy, filmi çekmeye neredeyse hazırdı.

Levy yaklaşan programı hakkında sorulan sorulara "Ufukta başlangıç çizgisine en yakın olan Uncharted. Şu anda çok iyi bir senaryomuz ve Tom Holland gibi bir yıldızımız var. Şimdi programa ve diğer oyuncular gündemimizde. Ama şu anda en yakını gibi görünüyor diyebilirim. Ve bu beni çok heyecanlandıran bir film." cevabını vermişti.

Erken yapılan bir açıklama ve Uncharted için zamansız bir ayrılık diyebiliriz...

Bu arada Free Guy, video oyununda yaşadığını fark eden banka memurunu anlatan bilim kurgu aksiyon komedisi. Kahramanımız, bir karakterin yardımıyla oyunun yapımcılarının dünyasını kapatmasını durdurmaya çalışacak.