Ubisoft önümüzdeki yıl 4 AAA oyun çıkarmayı planlıyor

Ubisoft önümüzdeki yıl 4 AAA oyun çıkarmayı planlıyor
Yayıncı Ubisoft'un önümüzdeki mali yılda henüz açıklanmamış 3 AAA oyun yayınlayacağını açıkladı. Haberler şirketin 2019 mali yılı gelir raporundan geldi. Söz konusu üç oyun Ocak ve Mart 2020'de tarihleri arasında, mali...

Yayıncı Ubisoft'un önümüzdeki mali yılda henüz açıklanmamış 3 AAA oyun yayınlayacağını açıkladı. Haberler şirketin 2019 mali yılı gelir raporundan geldi. Söz konusu üç oyun Ocak ve Mart 2020'de tarihleri arasında, mali yılın 4. çeyreğinde yayınlanacak.

Raporda, Ubisoft'un Nisan ayında sona erecek olan 2020 mali yılında 4 oyunun yayınlanmasıyla "güçlü bir büyüme" yaşayacağı belirtildi. Bu oyunlardan biri Ekim 2019'da piyasaya sürülecek olan ve yeni duyurulan Ghost Recon: Breakpoint. Bununla birlikte mali yılın 4. çeyreği için duyurulmamış 3 oyundan da bahsediliyor.

Ubisoft, Ghost Recon World Premiere yayınında söylentilere ve sızıntılara konu olan Ghost Recon Breakpoint nihayet açıklamıştı. Oyundaki kötü karakterin John Bernthal'ın canlandırdığı Cole D. Walker olacağı (Operation Oracle güncellemesiyle Wildlands'e gelmişti) ve kurgusal Pasifik adası Aurora adasında geçeceği öne sürülüyor.

Ubisoft'un bahsettiği diğer oyunlar şu anda açıkça bilinmemekle birlikte, bazı potansiyel adaylar da bulunmakta. Resmi olarak açıklanmasa da, Londra'da geçeceği konuşulan Watch Dogs 3 bilinenler arasında. Watch Dogs 2'nin 2016'da çıktığı düşünüldüğünde seriye yeni bir oyun getirmek için iyi bir zaman olabilir. Buna ek olarak geçtiğimiz günlerde olay olan ve inkar edilen yeni Splinter Cell oyunu geliştirilmekte olabilir. Olasılıklar dahilinde değerlendirilebilecek bir seçenek de Beyond Good and Evil 2 ve oyunun geliştirilmekte olduğunu biliyoruz. Çıkış tarihi beklenenden daha erken olabilir.

Hala gizemini korumaya devam eden Skull & Bones için de sessizlik bozuldu ve Ubisoft oyunu 2020 mali yılının ötesine ertelediğini açıkladı. En önemli iddialardan biri de Viking çağında geçecek yeni Assassin's Creed oyunu, ancak daha önce seriye 2019'da yeni oyun gelmeyeceği açıklanmıştı. Assassin's Creed oyunları her yılının Sonbaharında yayınlanıyor ve bir sonraki oyunda da büyük bir değişiklik olmayacaktır.

Akıllarda çok fazla soru var, ancak neyse ki yakında cevapları bulabileceğiz. Ubisoft'un E3 basın toplantısı hızla yaklaşıyor ve yeni duyuruları heyecanla bekliyoruz.