The Witcher dizisinde Triss Merigold'u canlandıracak isim belli oldu!

The Witcher dizisinde Triss Merigold'u canlandıracak isim belli oldu!
Bugün The Witcher serisinin hayranları için özel bir haberimiz daha var. Netflix'in heyecanla beklen dizisi için önce Henry Cavill'inGeralt rolüyle karşımıza çıkacağıduyuruldu. ArdındanYennefer ve Ciri rolleriaktrislerini...

Bugün The Witcher serisinin hayranları için özel bir haberimiz daha var. Netflix'in heyecanla beklen dizisi için önce Henry Cavill'in

Geralt rolüyle karşımıza çıkacağı

duyuruldu. Ardından

Yennefer ve Ciri rolleri

aktrislerini buldu ve son olarak Anna Shaffer'ın Triss Merigold karakterini canlandıracağı açıklandı.

The Witcher dizisine tanıdık bir yüz daha

Triss, Witcher evreninde hikaye boyunca Geralt ile romantik ve karmaşık bir ilişki içinde olan bir büyücü. Eğer Shaffer'ı tanımıyorsanız, Harry Potter: Melez Prens filminde Harry'ye aşk iksiri vermeye çalışan Romilda Vane rolündeydi ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1 ve Bölüm 2'de de rolüne devam etti.

Henüz Shaffer'ın Triss rolünde yer aldığına dair görseller yayınlanmadı, ancak prodüksiyon diziye devam ettikçe role bürünmüş daha fazla karakter görebileceğimizi varsayabiliriz. Diğer roller için Twitter hesabından paylaşılan listeye göz atabilirsiniz.

Netflix'in The Witcher TV dizisinin yazarlığını Lauren S. Hissrich yapıyor. Hissrich ayrıca yine Netflix'in Marvel dizisi Daredevil ve The Defenders'ın da yazarlarından biriydi.

The Witcher'da Triss rolü için Anna Shaffer seçimini nasıl buldunuz? Yorumlarda ne düşündüğünüzü paylaşabilirsiniz.