Netflix, The Witcher dizisi için Yennefer ve Ciri'sini buldu

Netflix, The Witcher dizisi için Yennefer ve Ciri'sini buldu
Netflix, Andrzej Sapkowski'nin The Witcher roman serisinden uyarlanan televizyon dizisinde Ciri ve Yennefer için oyuncularını buldu.Netflix, geçtiğimiz ay Superman'in yıldızı Henry Cavill'in, seri kahramanı Rivyalı Geralt olarak...

Netflix, Andrzej Sapkowski'nin The Witcher roman serisinden uyarlanan televizyon dizisinde Ciri ve Yennefer için oyuncularını buldu.

Netflix, geçtiğimiz ay Superman'in yıldızı Henry Cavill'in, seri kahramanı Rivyalı Geralt olarak oynayacağını doğruladı. Şimdi de, Freya Allan ve Anya Chalotra'nın dizide Cavill ile birlikte Ciri ve Yennefer olarak rol alacağı ortaya çıktı. Freya Allan, The War of the Worlds ve Into the Badlands serilerinde yer alırken, Chalotra The ABC Murders ve Wanderlust'ta oynuyor.

[caption id="attachment_10660" align="alignnone" width="725"]Netflix The Witcher Yennefer Netflix The Witcher - Yennefer[/caption]

Netflix'in The Witcher oyuncularından bazıları açıklandı

Netflix'in The Witcher dizisinde 50'den fazla rol yer alacağı belirtildi. Bunlar arasında, Jodhi May (Kraliçe Calanthe), Bjorn Hlynur Haraldsson (Calanthe'nin kocası Eist), Adam Levy (rahip Mousesack) ve MyAnna Buring (Aretuza büyü akademisi başkanı Tissaia) yer alıyor. Ayrıca Mimi Ndiweni ve Therica Wilson-Read acemi büyücüler olarak rol alacak ve Millie Brady Prenses Renfri rolünü üstlenecek.

The Hollywood Reportar'a konuşan TV yazarı Lauren Schmidt Hissrich, The Witcher TV dizisine olan güçlü hayranlık duygularını ve yapımcı ekibin yaratıcı seçimlerini ele aldı. Hissrich: "Yazar olarak gelmenin ve vizyonumun sizinkilerden farklı görünebileceğini söylemenin hayranlar için korkutucu olduğunu düşünüyorum. Ama doğrusunu söylemek gerekirse böyle olması gerektiğini düşünmüyorum." dedi.

[caption id="attachment_10662" align="alignnone" width="725"]Netflix The Witcher - Ciri Netflix The Witcher - Ciri[/caption]

"En çok hissettiğim şeylerden biri insanların, The Witcher'ın kültürel bağlamını ve Slav köklerini çıkarmaya, Polonya halkının gurur duyduğu şeylerden kurtulmaya çalıştığımızı düşünmesi. Bu gerçekten oldukça uzak. Slav hikayelerini alarak ve onları global kitlelere ulaştırmak her zaman yapmak istediğim şey."

Hissrich ayrıca projenin, CD Projekt RED'in popüler oyunu The Witcher olarak uyarlanan Sapkowski'nin hikayelerinin "tek görsel temsili" olduğunu ortaya koydu.

Dizinin yazarı: "Diziyi geliştirirken video oyunlarını oynamaktan çekindim" diyor ve ekliyor: "yarattığımız şovun kendine özgü bir şey olduğundan emin olmak istedim."

Netflix'in TV uyarlaması şu anda hazırlık aşamasında ve yapımının yakında başlaması planlanıyor. Dizinin 2020'de yayın hayatına başlaması bekleniyor.