The Lord of the Rings: Return to Moria Bu Sonbaharda Geliyor

The Lord of the Rings: Return to Moria Bu Sonbaharda Geliyor
Bir süredir beklenen The Lord of the Rings: Return to Moria bu sonbahar aylarında geliyor.

Yüzüklerin Efendisi: Moria'ya Dönüş, bu sonbaharda yayıncı North Beach Games ve geliştirici Free Range Games tarafından yayınlanıyor. Oyun, J.R.R.'nin Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin sonundan uyarlanmıştır. Oyun, üçlemenin olayları bittikten sonra cücelerle birlikte Moria madenlerine dönen cüce Gimli'yi takip ediyor. Bu anlamda, bu oyun Tolkien evrenindeki yeni hikayeyi temsil ediyor. Şirketler duyuruyu Summer Game Fest sırasında yaptılar. Orta Dünya'nın Dördüncü Çağı'nda geçen tek hayatta kalma yapımı video oyunudur.

the-lord-of-the-rings-return-to-moria-bu-sonbaharda-geliyor-1.jpg

The Lord of the Rings: Return to Moria bu sonbaharda geliyor

Lord Gimli Lockbearer tarafından Dumanlı Dağlar'a çağrılan oyuncular, Khazad-dûm veya Dwarrowdelf olarak bilinen Moria'nın Cüce anavatanından ayaklarının altındaki derinliklerde kaybolan ganimetleri geri almakla görevli bir Cüceler bölüğünün kontrolünü ele geçirirler. Hazinelerini kurtarmak için Moria Madenlerinin derinliklerine inerek arayışları metanet gerektiriyor. Prosedürel olarak oluşturulmuş bir Moria Cüce diyarında yer alan, hiçbir macera birbirine benzemiyor ve her keşif gezisi, tek başına veya yoldaşlarla birlikte çevrimiçi olarak geçilebilir. Oyuncular daha fazla ekipman ve kaynak üretmek için madencilik yapabilir, ancak madenciliğin gürültü çıkardığına ve sessiz derinlerde oluşan gürültünün aşağıdaki tehlikeleri uyandırmakla tehdit ettiğine dikkat edebilirsiniz; takırdayan yerde çatışma vardır.

the-lord-of-the-rings-return-to-moria-bu-sonbaharda-geliyor-2.jpg

Üç efsanevi dağın gizemlerini ortaya çıkarın, değerli metalleri çıkarın, hayatta kalmak için kazın ve içinde gizlenen Gölge'nin sırrını öğrenmek için tarif edilemez güçlerle savaşın. Hatırlarsanız, burası Orkların ve korkunç Balrog'un Yüzük Kardeşliği'ni kovaladığı ve onlarla savaştığı yerdi. Hain Moria Madenlerinde hayatta kalmak için oyuncular kaynakları korumalı, yiyecek için avlanmalı ve toplamalı ve uyku, sıcaklık ve gürültü seviyelerini yönetmelidir. Güvenlik için ve karanlığa doğru bir yol açmak için dinamik ışık sistemlerini kullanın. Dağın içinde beliren Gölge'nin sırrını ortaya çıkarırken, tarif edilemez kötülüklerle savaşın ve içgüdüsel savaşta canavarca Ork ordularından sağ kurtulun.

the-lord-of-the-rings-return-to-moria-bu-sonbaharda-geliyor-3.jpg

Oyuncular ayrıca karanlıktan teselli bulmak zorunda kalacaklar. Büyük ölçekte mimari oluşturmak için yeni konumları ortaya çıkarın ve temizleyin. Yaratıcı olun ve sıfırdan temeller oluşturun veya mevcut ortamın üzerine inşa edin. Oyuncular, uzun süredir kayıp olan antik Khazad-dûm krallığını eski görkemine kavuşturmak ve hikaye ilerledikçe Cüce simge yapılarını kurtarmak zorunda kalacaklar. El değmemiş kaynaklarını ortaya çıkarmak için eski madenleri diriltebilir ve ocaklarını yeniden ateşleyebilirler. Moria Madenlerinin derinliklerini keşfedebilirler. Prosedürel olarak oluşturulan ortamlar, kaynaklarla dolu, gizem ve tehlikelerle dolu, her seferinde benzersiz bir deneyim sunuyor.

the-lord-of-the-rings-return-to-moria-bu-sonbaharda-geliyor-5.jpg

Oyuncular, sekiz oyuncuya kadar çevrimiçi işbirliğine dayalı çok oyunculu modda tek başlarına maceraya atılabilir veya arkadaşlarıyla bir araya gelebilir. Efsanevi Cüce zırhı, aletleri, silahları ve yapıları yapabilirler. Teçhizatı güçlendirmek, onarmak ve büyülemek için eski ocakları yeniden inşa edebilirler. Ve yeni teknolojileri ve fantastik makineleri yükseltebilir ve bunların kilidini açabilirler. Oyun, 2023 sonbaharında Epic Game Store, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S aracılığıyla Windows PC için çıkış yapıyor.

İlgili Haberler