The Lord of the Rings: Gollum Geliştiricileri Özür Diledi

The Lord of the Rings: Gollum Geliştiricileri Özür Diledi
Oyun, yıldızlardan daha az incelemeyle karşılandı.

Daedalic Entertainment, genel olarak cansız eleştirilerden sonra The Lord of the Rings: Gollum'un performansı için bir özür teklif etti. The Lord of the Rings: Gollum için incelemeler gelmeye başlayınca, oyunun gemi şeklinde olmadığı hemen anlaşıldı. İncelemeler, oyun şu anda Metacritic'te 36'da otururken, tahta genelinde hemen hemen düşük puan aldı. Buna karşılık Daedalic Entertainment, oyunun oyuncularına bir özür teklif etti ve burada yamaların ve iyileştirmelerin yolda olduğuna dair söz verdi.

the-lord-of-the-rings-gollum-gelistiricileri-ozur-diledi

The Lord of the Rings: Gollum eleştirmenlerden iyi not alamadı

Bildiri, "Birçoğunuzun The Lord of the Rings: Gollum'un vizyona girmesinden sonra yaşadığı tatmin edici olmayan deneyim için içtenlikle özür dileriz. Oyunun kendimiz veya adanmış topluluğumuz için belirlediğimiz beklentileri karşılamadığını kabul ediyor ve derinden üzülüyoruz. Bunun neden olabileceği herhangi bir hayal kırıklığı için lütfen içten özürlerimizi kabul edin." dedi.

the-lord-of-the-rings-gollum-gelistiricileri-ozur-diledi

Gönderi, Daedalic'in oyunculardan aldığı çeşitli geri bildirimlere değer verdiğini ve birçok kişinin paylaştığı inşaat eleştirilerini ve önerilerini analiz ettiğini söyleyerek devam ediyor. "Geliştirme ekibimiz, birçoğunuzun yaşadığı hataları ve teknik sorunları çözmek için özenle çalışıyor. Size oyunun keyfini sonuna kadar çıkarmanızı sağlayacak yamalar sağlamaya kararlıyız." Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, oyun için yamaları ne zaman bekleyebileceğimize dair bir pencere sağlanmadı, ancak oyun daha bu hafta yayınlandı ve en iyi durumda değildir. Pek çok inceleme, oyunun bir dizi teknik sorundan, ilgi çekici olmayan oyundan, düzensiz görsellerden ve hatta oyunu bozan bazı hatalardan muzdarip olduğunu belirtti. Gollum'un başlangıçta 2021'de piyasaya sürülmesi bekleniyordu, ancak 2022'ye ertelendi ve ardından bir kez daha 2023'e ertelendi. zor ve genellikle çok çeşitli faktörler tarafından daha da zorlaştırılabilir.

İlgili Haberler