Starfield Büyük Miktarda Depolama Alanı İstiyor

Starfield Büyük Miktarda Depolama Alanı İstiyor
Yakın zaman içerisinde Starfield adlı oyunun depolama alanı ortaya çıktı. İşte istenen miktar...

Pazar günkü Starfield Direct'te o kadar çok şey söylendi ki, Bethesda'nın hepsine ulaşmak için daha fazla zamana ihtiyacı varmış gibi geldi. Bununla birlikte, bitene kadar bahsedilmeyen bir şey, asıl oyunun ne kadar büyük olacağı ve Starfield'ı kurmak için gereken depolama alanıydı. Oyun hem PC'de hem de Xbox'ta ön siparişe açıldığında, Starfield'ın yüklemek için 125 GB boş alana ihtiyaç duyduğu ortaya çıktı. Bu, Xbox Series X'in toplam kullanılabilir temel depolama alanının yüzde 12,5'i ve temel Xbox Series S'deki ücretsiz depolamanın yüzde 24,4'ü demektir.

starfield-buyuk-miktarda-depolama-alani-istiyor-1-001.jpg

Starfield 125 GB depolama alanı istiyor

Oyunu PC'ye almaya karar verirseniz, Bethesda oyunun bir SSD'ye yüklenmesini gerektirir. Bu, hala bir şekilde eski HDD'lere bağlı kalanların, oynamak istiyorlarsa nihayet yükseltmek zorunda kalacakları anlamına gelir.

starfield-buyuk-miktarda-depolama-alani-istiyor-2.jpg

Starfield standart sürümü 69,99 dolara satılıyor. Beş günlük erken erişim isteyenler, oyunun premium sürümünü 99,99 dolar karşılığında ön sipariş verebilirler. Gerçekten savurganlık yapmak istiyorsanız, oyundaki gibi özel bir saat içeren Starfield'ın Constellation Edition'ını satın alabilirsiniz. Bunların hiçbirini yapmak istemiyorsanız, Starfield 6 Eylül'de kullanıma sunulduğunda Xbox Game Pass'te ilk gün kullanıma sunuluyor.

İlgili Haberler