Sons of The Forest, istek listesi sıralamasında Starfield'ı geride bıraktı

Sons of The Forest, istek listesi sıralamasında Starfield'ı geride bıraktı
SteamDB tarafından yayınlanan verilere göre Sons of The Forest, Steam istek listesine eklenme bakımından Starfield'ı geride bıraktı.

Starfield, Steam'de artık en çok istek listesine alınan oyun olmaktan çıktı. Bu ünvan artık Sons of The Forest adlı hayatta kalma oyununa geçmiş durumda yer alıyor. Endnight Games'in hayatta kalma korku oyunu 187.986 kişi tarafından istek listesine dahil oldu. Starfield ise 183.004'te kaldı. Bu noktada veriler

SteamDB

üzerinden geliyor. Sons of The Forest, The Forest adlı oyunun devamı niteliğini taşıyor.

sons-of-the-forest-istek-listesi-siralamasinda-starfieldi-geride-birakti

Sons of The Forest, oyuncular tarafından ilgiyle bekleniyor

Oyunda, yamyam istilasına uğramış bir adaya gidiyorsunuz. Bu adadan kayıp bir milyarderi kurtarmanız gerekiyor. Tehlikelerle dolu bir dünyada sizden zanaat yapıp hayatta kalmanız beklentiler dahilinde yer alıyor. Oyunun nasıl oynanacağı tamamen size kalıyor. Ne yapmanız gerektiğini söyleyen veya yapmak istemediğiniz görevleri dağıtan bir NPC bulunmuyor. Bu yerde, bazıları insana benzeyen, bazıları da daha korkunç olan çeşitli mutasyona uğramış yaratıklar yer alıyor. Bu nedenle, hiç güvenli bir yere gelmiyorsunuz.

sons-of-the-forest-istek-listesi-siralamasinda-starfieldi-geride-birakti

Düşmanlarla savaşmak için çok sayıda saldırı silahı var

Düşmanlarla savaşmak için baltalar, tabancalar, şok copları, mızraklar ve daha fazlasını kullanabiliyorsunuz. Odun, oyundaki en önemli kaynaklardan birisidir. Ateşinizi canlı tutmak ve yerleşke inşa etmek için odun oldukça gerekli bir araçtır. Açlık durumu yer aldığı için yiyecek toplamanız gerekiyor. Değişken mevsim koşullarıyla birlikte oyuna farklı yiyecek çeşitleri de geliyor. Oyunun co-op modu yer alıyor. Arkadaşlarınızla kaynaklarınızı paylaşabilir ve tüm işleri daha kolay hale getirebilirsiniz. Bu noktada isterseniz de, tek başınıza daha zorlayıcı bir deneyim edinebilirsiniz.

sons-of-the-forest-istek-listesi-siralamasinda-starfieldi-geride-birakti

Buna ek olarak Sons of The Forest, 23 Şubat 2023 tarihinde Steam Erken Erişim sürümü olarak oyuncuların karşısına geliyor. Oyunu şu anda Steam üzerinden istek listenize ekleyebilirsiniz. Böylece piyasaya sürüldüğünde, bildirim alabilirsiniz.

Sizler oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!

İlgili Haberler