Sega "HMKD" başlıklı sitesiyle yeni oyununu tanıtıyor

Sega "HMKD" başlıklı sitesiyle yeni oyununu tanıtıyor
Sega tarafından geçtiğimiz günlerde "HMKD" başlığıyla yeni bir site açtı. Sitenin geliştiricinin bir sonraki oyununa işaret eden yeni bir tanıtım olduğu varsayılıyor. Sayfada e-posta güncellemeleri için kayıt olarak ilk öğrenenlerden...

Sega tarafından geçtiğimiz günlerde "HMKD" başlığıyla yeni bir site açtı. Sitenin geliştiricinin bir sonraki oyununa işaret eden yeni bir tanıtım olduğu varsayılıyor. Sayfada e-posta güncellemeleri için kayıt olarak ilk öğrenenlerden biri olabileceğiniz belirtiliyor.

Sega 2018'de Humankind için marka uygulaması yaptı ve 2018'de yeni bir tanıtım sitesinin "HMKD" kısaltmasıyla yayınlanması tesadüf değil. Tanıtılacak şey Sega'nın yakında duyurmayı planladığı Humankind oyunu olabilir mi? Daha önce yapılan basın açıklamasında ziyaretçilere Sega'nın Gamescom planlarının parçası olarak henüz duyurulmayan yeni bir AAA oyununa ilk bakış sunacakları belirtiliyordu. Ayrıca fuardaki tanıtımlar arasında AAA oyuna ek olarak Catherine: Full Body, Two Point Hospital ve Sega Genesis Mini / Mega Drive Mini de yer alacak.

Humankind'ın ne olduğu ya da Sega'nın yeni AAA projesi olarak ortaya çıkıp çıkmayacağı belli değil ancak ipuçları bu yönde işaret ediyor gibi görünüyor.

Sega Mayıs ayının başlarında yeni AAA projesiyle Batı bölgelerinde çevrimiçi oyunlara daha fazla odaklanmak istediğini açıklamıştı. Şirketin temel ekiplerinden biri olan The Creative Assembly'ın geliştirdiği Rome: Total War, Halo Wars 2 ve Total War: Warhammer gibi çevrimiçi oyunlar oldukça iyi performans gösterme eğiliminde.

Sega'nın geliştirme programına bakılırsa bir sonraki oyun yeni nesil konsollara bile gelebilir. Şu anda elimizde kesin bir bilgi yok ve bu yüzden Gamescom 20 Ağustos'ta başladığında daha fazlasını öğreneceğiz. Gamescom 2019 boyunca gelecek tüm haber ve güncellemelere buradan erişebilirsiniz.