Sega, Gamescom 2019'da yeni AAA oyununu duyuracak

Sega, Gamescom 2019'da yeni AAA oyununu duyuracak
Sega Gamescom 2019 için planlarını açıkladı ve şirketin programına yapılan son eklemelerden birinde etkinlikte ortaya çıkacak yepyeni bir AAA oyun yer alıyor. Sega tarafından yapılan bir basın bildirisinde ziyaretçilerin henüz...

Sega Gamescom 2019 için planlarını açıkladı ve şirketin programına yapılan son eklemelerden birinde etkinlikte ortaya çıkacak yepyeni bir AAA oyun yer alıyor. Sega tarafından yapılan bir basın bildirisinde ziyaretçilerin henüz duyurulmamış yeni bir AAA oyunu ilk kez görecekleri belirtildi.

Daha önce şirketin yatırımcıları için düzenlediği toplantıdaki soru-cevap kısmında Sega yeni AAA oyunu dahilinde Batı'da çevrimiçi oyunlar yapmaya odaklanmak istediğini belirtmişti. Bazıları Sonic serisine yeni bir oyun olacağını düşünüyor. Ayrıca Jet Set Radio, Crazy Taxi veya Alien serisinden geri dönebilecek bir oyun olabilmesi de ihtimaller arasında var. Elbette yeni bir marka olma ihtimali de yüksek.

İşte Gematsu'nun haberine göre Sega'nın Gamescom 2019 planları:


Henüz duyurulmamış AAA Oyun

Ziyaretçiler henüz duyurulmamış yeni bir AAA oyununa ilk elden bakacaklar.

Catherine: Full Body (PS4)

Oyuncular, oyunun karmaşık ve incelikli anlatısını ve ara sahnelerini içeren demoyu deneme şansına sahip olacaklar. Ayrıca oyunun erken safhalarından itibaren oynanabilir bir bölüm olacak ve çeşitli bulmacalar, karakter etkileşimi / gelişimi gibi daha fazla oynanış özelliği sergilenecek.

Two Point Hospital (PS4, Xbox One, Switch)

Hastane yöneticisi rolünde sürekli değişen ve alışılmışın dışında bir sağlık hizmeti inşa edebildiğiniz, geliştirebildiğiniz ve iyileştirebildiğiniz üst düzey yönetim simülatörü. Standı ziyaret edenler dünyada konsollarda Two Point Hastanesi'ni deneyimleyen ve ilk bölümü tamamlayan ilk oyuncular olacaklar.

Sega Genesis Mini / Mega Drive Mini

Stand ziyaretçilerine sunulacak 42 oyun, tam fonksiyonlu bir Sega Mega Drive kontrol cihazıyla oynanabilecek! Nostaljik konsol popüler Sonic the Hedgehog ve ikonik Streets of Rage serileri de dahil olmak üzere Sega tarafından yayınlanan en popüler oyunlardan bazılarını içeriyor. Sega Mega Drive Mini'de bulunan diğer oyunlar arasında Darius, Road Rash II, Virtua Fighter 2, Ghouls ve Ghosts, Strider, Kid Chameleon ve daha fazlası yer alıyor.


Gamescom, 20 - 24 Ağustos tarihleri arasında Almanya'nın Köln kentinde gerçekleşecek ve birçok yayıncı yeni oyun duyurularıyla katılımcıların karşısına çıkacak. Sony etkinliğe katılacağını daha önce açıkladı ve heyecanla beklenen Death Stranding PS4'e özel oyunlardan biri olarak sergilenecek.

Son olarak Geoff Keighley'in açıkladığı Gamescom 2019: Açılış Gecesi Canlı Yayını'na katılacak şirketlerin listesine buradan erişebilirsiniz.