Rocket League Fast & Furious DLC'si haftaya çıkıyor!

Rocket League Fast & Furious DLC'si haftaya çıkıyor!
Rocket League'e Fast & Furious temalı DLC geliyor. Bu seferki indirilebilir içerik, film serisinin en ikonik araçlarından ikisini içeriyor. Araçlardan biri Dom Toretto'nun kullandığı 1970 Dodge Charger R/T ve diğeri ise Brian O'Connor'un...

Rocket League'e Fast & Furious temalı DLC geliyor. Bu seferki indirilebilir içerik, film serisinin en ikonik araçlarından ikisini içeriyor. Araçlardan biri Dom Toretto'nun kullandığı 1970 Dodge Charger R/T ve diğeri ise Brian O'Connor'un kullandığı 1999 Nissan Skyline GT-R R34. Rocket League Fast & Furious DLC'si, bir dizi çıkartma, motor sesleri ve özel jantlar da dahil olmak üzere, bonus seti ile gelecek. Yeni hızlı ve öfkeli DLC, 11 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için platformları için çıkış yapacak.

Yapımcı Psyonix yeni DLC'yi şöyle tanımlıyor:

UniversalDodge ve Nissan işbirliğiyle, efsanevi Hızlı ve Öfkeli film serisinden iki yeni Premium Battle-Cars, Rocket League'de yarışıyor! Dom Toretto ve Brian O'Connor'un garajlarından "70 Dodge Şarj Cihazı R / T" ve "99 Nissan Skyline GT-R R34", sahaya çıkmaya hazır. Dodge Charger ve Nissan Skyline otomobillerinin her biri 1,99 USD (veya bölgesel eşdeğer) olacak ve her araba kendi Motor Sesi, Jantları ve çıkartmaları ile birlikte geliyor! The Charger; 'Alameda Twin', 'Good Graces', 'Sinclair', 'Wheelman', 'Rally' ve ‘Flames’ çıkartmalarıyla gelecek. Skyline paketi ise 'Clean Cut', 'The Clutch', 'Home Stretch', '2Bold', '2Cool' ve '2Tuff' paketlerini içerecek.

İşte Rocket League Fast & Furious DLC fragmanı:

Bir süre önce Project CARS 2 geliştiricisi Slightly Mad Studios da, popüler film serisini temel alan bir oyun üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı.

[yaziici id="1393"]