Slightly Mad, Fast and Furious oyunu üzerinde çalışıyor olabilir

Slightly Mad, Fast and Furious oyunu üzerinde çalışıyor olabilir
Avustralyalı YouTuber SpotTheOzzie, Project Cars 2 yayını yaptığı sırada beklenmedik bir konukla bir araya geldi. Slightly Mad CEO'su Ian Bell, SpotTheOzzie ile açık bir sohbet başlattı. Daha sonra sohbetin akışı 'Fast and...

Avustralyalı YouTuber SpotTheOzzie, Project Cars 2 yayını yaptığı sırada beklenmedik bir konukla bir araya geldi. Slightly Mad CEO'su Ian Bell, SpotTheOzzie ile açık bir sohbet başlattı. Daha sonra sohbetin akışı 'Fast and Furious oyunu' mu geliyor? sorularını akıllara getirdi.

Bell, Project Cars 2'nin mükemmel olmadığını itiraf ediyor, ancak Forza ve Gran Turismo benzerlikleri göz önüne alındığında, bir araya getirildiği kaynaklar açısından onlarla yarışabilen güzel bir başarı olduğu görüşünde.

Bell vermesi gerekenden fazla bilgi vererek, Slightly Mad Studios'un, Fast & Furious film serisi ile bir ilişki kurduğu sonucuna varmak için hayalperest olmayı gerektirmeyen, bir diğer projesinden bahsetti.

Need for Speed'i hedef alarak açıkladı

"En yeni Need for Speed oyununun ne yaptığını ve hangi Hollywood filmini kopyaladıklarını düşünün" diyor Bell. "Büyük Hollywood şirketiyle, Need for Speed'in yaptığı işe darbe vuracak, altı yıllık bir anlaşmamız olduğunu söyleyebilirim. Önümüzdeki altı yıl boyunca." diye konuşmasına devam ediyor.

Ve eğer hala ikna olmayanlar için, Bell yayının ilerleyen zamanlarında başka bir ipucu sundu ve: "Bana bakacak olursanız; kel bir adamım ve biraz çalışırım" dedi.

Seriyi video oyun dünyasına getiren ilk girişim olmamasına rağmen, oldukça büyük bir ortaklık gibi görünüyor. Eutechnyx'in PS2 döneminde Forza Horizon ile filmin ikonik lisanslı arabalarını sunuyordu.