Quantic Dream yeni logosunu paylaştı

Quantic Dream yeni logosunu paylaştı
Quantic Dream'in CEO'su Guillaume de Fondaumière, stüdyonun yeni logosunu Twitter'dan yaptığı paylaşımla açıkladı. Bilmeyenler için; stüdyo Heavy Rain, Beyond: Two Souls ve Detroit: Become Human gibi ses getiren PlayStation'a özel...

Quantic Dream'in CEO'su Guillaume de Fondaumière, stüdyonun yeni logosunu Twitter'dan yaptığı paylaşımla açıkladı. Bilmeyenler için; stüdyo Heavy Rain, Beyond: Two Souls ve Detroit: Become Human gibi ses getiren PlayStation'a özel oyunlar yaptı. Quantic Dream, yıllar boyunca birçok kişinin kalbinde ve hafızasında yer eden oyunlar yaparak ün kazandı. Hikayenin akışını değiştiren seçimli oyunlara ve oyun boyunca etkileşime girebildiğiniz karakterlerle dolu oyunlara odaklanıyor.

Quantic Dream ayrıca Heavy Rain, Beyond: Two Souls ve Detroit: Become Human gibi PS4'e özel oyunların bu yaz PC'ye geleceğini duyurmuştu. Artık PS3 veya PS4 konsoluna sahip olmayan oyuncular da şanslı ve ön siparişler Epic Games Store'da başladı.

İşte Quantic Dreams'in yeni logosu:

Quantic Dream, 2018'de şirketin en hızlı satan oyunu olan Detroit: Become Human büyük bir başarıya imza attı. Oyun her biri kendi hikayesine sahip üç oynanabilir karakter içeriyor. Ancak, oyuncu yanlış bir karar verirlerse işler onlar için kötüye gidebilir. Bu kararların sonuçları var ve sonlar kişiden kişiye değişebilir. Akıllıca seçim yapın çünkü bu seçimler sadece çevrelerindekilerin değil, karakterin ölümüne de neden olabilir.

Oyunun hikayesi 3 android karaktere odaklanıyor. Connor, Detroit Polis Departmanında yoldan çıkan android'leri araştırmada yardımcı olmak için gönderilen gelişmiş bir prototip. Kara, sahibinin kızı Alice'i korumak için hiçbir şeyden vazgeçmeyecek bir hizmetçi. Üçüncü ve son kahraman Markus, android'lerin kaderinin şiddetli mi yoksa barışçıl mı olacağına karar verecek bir devrimci. Pek çok farklı karar ve sonuçları nedeniyle, Detroit: Become Human her bölümün sonunda sizin için mümkün olan tüm seçenekleri ve sonuçları gösteren bir akış şeması aracılığıyla oyunun sizin için ortaya koyacağı harika bir tekrar oynanabilirliğe sahip.

Quantic Dream'in yeni logosu takipçiler tarafından beğeni topladı.