PlayStation State of Play 2. bölümüyle karşımızda

PlayStation State of Play 2. bölümüyle karşımızda
Sony 10 Mayıs saat 01.00'de ikinci PlayStation State of Play canlı yayınına hazırlanıyor. Açılış bölümünün hayranları hayal kırıklığına uğramasının ardından ikinci bölüm beklentileri karşılamayı planlıyor.Peki PlayStation...

Sony 10 Mayıs saat 01.00'de ikinci PlayStation State of Play canlı yayınına hazırlanıyor. Açılış bölümünün hayranları hayal kırıklığına uğramasının ardından ikinci bölüm beklentileri karşılamayı planlıyor.

Peki PlayStation State of Play'den neler bekleyebiliriz? MediEvil remake'e geniş bir bakış açısı sunacak yepyeni bir oyun duyurusu yapacak ve üçüncü taraf bir oyun su yüzüne çıkacak. Ayrıca PlayStation Türkiye PS4 ve PS VR hakkında yeniliklerin duyurulacağını belirtti. Şimdilik duyurular hakkında bildiklerimiz bu kadar ve Sony 2. bölümün sadece 10 dakika süreceğini açıkladı.

Sony bu yıl E3 etkinliğine katılmayacağı için büyük bir değişiklik geleceğini düşünmüyoruz. Muhtemelen sadece birkaç oyun hakkında hızlı bir güncelleme vereceklerdir. Ayrıca Sony yayınında yeni nesil konsol haberlerine yer vermeyeceğini söyledi. Yani beklenildiği gibi PlayStation 5 hakkında duyuru gelmeyecek. Hatta uzun bir süre gelmeyecek...

PlayStation State of Play yayınını aşağıda izleyebilirsiniz (yayın sona erdiğinden dolayı video olarak güncellendi):

www.twitch.tv'de PlayStation'den State of Play | May 9, 2019 | PlayStation 'i izleyin

PlayStation State of Play ilk bölümde birçok oyun duyurusuyla gelmişti ve beklentileri bazı açılardan karşılamıştı. 10 dakika süren yayının genel formatı muhtemelen çok fazla değişmeyecek, ancak MediEvil'e uzun bir bakış açısı farklı bir deneyim sunabilir. Geçen seferki kadar çok duyuru beklemiyoruz, ancak PS4 oyunlarını dört gözle bekleyenler için yine de heyecan verici bir yayın.

PlayStation State of Play yayınlarını ve haberlerini takip ediyor musunuz Sizce ülkemizde de bu tarz bildirim yayınlarının yapılması PS4 kullanıcıları için faydalı olur mu? Yorumlarda fikirlerinizi belirtebilirsiniz.