PlayStation temalı Nike PG2 ayakkabılarına ulaşılamıyor!

PlayStation temalı Nike PG2 ayakkabılarına ulaşılamıyor!
PlayStation'ın resmi Nike PG2 spor ayakkabıları geçtiğimiz Cumartesi günü piyasaya çıktı, ancak birçok insan sınırlı üretim ayakkabıları satın alamadı.Bilmeyenler için belirtelim; PlayStation konsollarından ilham alan temasıyla...

PlayStation'ın resmi Nike PG2 spor ayakkabıları geçtiğimiz Cumartesi günü piyasaya çıktı, ancak birçok insan sınırlı üretim ayakkabıları satın alamadı.

Bilmeyenler için belirtelim; PlayStation konsollarından ilham alan temasıyla birlikte bir PSN Mağazası kodu sunan ayakkabıları dünya çapında sunacaklarını açıklamıştı. Ne yazık ki, durum böyle olmadı.

nike playstation pg2

Nike: PG2 ABD dışında satılmadı!

Yeni ayakkabıların tanıtım videosunun açıklamasında global olarak sunulacakları belirtilmesine rağmen, ayakkabılar şimdiye kadar sadece ABD'de görüldü. Hal böyle olunca Nike ve PlayStation'a sosyal medya hesaplarından sorular ve eleştiriler yükselmeye başladı. Ardından Nike, ayakkabıların şu an için ABD dışında çıkış yapmadığını doğruladı ve takipçilerinden gelecek güncellemelere karşı takipte kalmalarını istedi.

Ayrıca, PG2'yi satın alma olanağı sadece bir piyango vasıtasıylaydı ve bu durum bir ayakkabı için normal değildi. Haliyle bir çoğu karaborsaya düştü ve oyun sisteminde sahte hesaplar açıldı. Bu bot hesapların satıldığına dair kanıtlar ele geçirildi.

eBay'de de birkaç çift ayakkabı satışa çıktı. Fiyatlar değişiyor, ancak yüzlerce pounda kadar çıkabiliyor...