Netflix, The Witcher sızıntısının yanlış olabileceğini açıkladı

Netflix, The Witcher sızıntısının yanlış olabileceğini açıkladı
Netflix, The Witcher dizisinin geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan yayın tarihi sızıntısının yanlış olabileceğini ve söz konusu gönderinin şirketin Hollanda kanadı tarafından yayınlandığını söyledi.Bilmeyenler için; Netflix...

Netflix, The Witcher dizisinin geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan yayın tarihi sızıntısının yanlış olabileceğini ve söz konusu gönderinin şirketin Hollanda kanadı tarafından yayınlandığını söyledi.

Bilmeyenler için; Netflix resmi Facebook hesabı 11 Eylül'de yaklaşan dizi ve filmlerinin çıkacağı güne kadar kalan günleri ortaya koyan bir paylaşım yaptı. Listede The Witcher'da vardı ve 97 gece kaldığı belirtiliyordu. Bu hesaba göre de merakla beklenen dizi 17 Aralık 2019 tarihinde yayınlanacak görünüyordu. Gönderi hızlı bir şekilde silindi ancak ekran görüntüleri çoktan alınmıştı. Ancak Netflix, Video Games Chronicle'a yaptığı açıklamada sızıntının yanlış olabileceğini söyledi. Şirket sözcüsü şunları aktardı:

"The Witcher'ın lansman tarihi henüz onaylanmadı. Gönderi Hollanda'daki Netflix hesapları tarafından hatalı şekilde paylaşıldı ve içerdiği bilgilerin tamamı doğru/kesin değil."

Netflix bu ay ikinci kez The Witcher 1. Sezon yayın tarihi sızıntılarına maruz kaldı. Ağustos ayının sonlarına doğru şirkette yönetici yapımcı olduğunu iddia eden birisi dizinin ilk bölümünün 1 Kasım'da geleceğini iddia etmişti. Ortaya çıkan haberlerin ardından yayıncı şahsın kim olduğu hakkında hiçbir fikri olmadığını söyledi ve soruşturma başlattı.

The Witcher'ın ilk sezonunun yayın tarihi resmi olarak açıklandığında sizleri haberdar edeceğiz. Takipte kalın!