Netflix, The Witcher dizisinin yayın tarihiyle ilgili iddiayı reddetti

Netflix, The Witcher dizisinin yayın tarihiyle ilgili iddiayı reddetti
Kendisini Netflix'in The Witcher dizisinin yapımcısı olarak tanıtan biri tarafından ortaya atılan Twitter paylaşımı, Netflix tarafından reddedildi. Twitter hesabını yöneten kişi kendisini yönetici yapımcı olarak tanımlasa da...

Kendisini Netflix'in The Witcher dizisinin yapımcısı olarak tanıtan biri tarafından ortaya atılan Twitter paylaşımı, Netflix tarafından reddedildi. Twitter hesabını yöneten kişi kendisini yönetici yapımcı olarak tanımlasa da şirketin çalışanı bile değil.

Giovanni Eūgene Altamarquéz isimli, LinkedIn ve Medium profilleri de olan kullanıcı The Witcher'ın 1. Sezon çekimlerinin bittiğini ve ilk bölümün 1 Kasım 2019'da gösterime gireceği konusunda oldukça ikna edici bir başlık yazdı. Ayrıca dizinin bir bölümünün yeniden çekildiğini çünkü Netflix'in önemli bir karakteri oyuncusunu değiştirmek zorunda kaldığını iddia etti.

Hikayeyi farkeden Netflix, Reddit'e ulaştı ve Altamarquéz'in kim olduğunu araştırdığını söyledi. Kullanıcının Twitter, LinkedIn ve Medium profiller şu anda silinmiş durumda. LinkedIn profilinde 500'ün üzerinde bağlantı var ve Altamarquéz'in beş yıldan fazla bir süredir şirketle birlikte çalıştığı görülüyordu.

Bir Reddit moderatörü şöyle dedi:

"Paylaşımdaki sözde Netflix çalışanı olan 'yönetici yapımcının' aslında Netflix için çalışmadığı ve bu haberin yanlış olduğunun onaylandığı (beklenmedik bir şekilde Netflix tarafından) bildirildi ve haberin yanlış olduğu doğrulandı. Makalenin hızlı yayıldığı göz önüne alındığında, yanlış olduğunu açıklamanın ve etiketlemenin insanların sahte olduğunu bilmelerinin en iyi yolu olduğunu düşünüyoruz. Aslında Pandora’nın Kutusu çoktan açıldı ve durdurmanın en iyi yolu bu."

Netflix'in The Witcher dizisinin yayın tarihi şu anda bilinmiyor ancak resmi duyuru geldiğinde sizleri bilgilendireceğiz. Gelecek haber ve güncellemeleri buradan takip edebilirsiniz.