Mortal Kombat filminde Fatality'lerin olacağı doğrulandı

Mortal Kombat filminde Fatality'lerin olacağı doğrulandı
Mortal Kombat filminden yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Yeniden beyaz perdeye uyarlanan film hakkında vizyon tarihinin yanı sıra Sub-Zero rolünü oynayacak aktör açıklanmıştı. Akıllardaki bir diğer soru da filmin derecelendirmesiydi....

Mortal Kombat filminden yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Yeniden beyaz perdeye uyarlanan film hakkında vizyon tarihinin yanı sıra Sub-Zero rolünü oynayacak aktör açıklanmıştı. Akıllardaki bir diğer soru da filmin derecelendirmesiydi. Eski Mortal Kombat filmlerinin aksine yeni yapım R-Rated (17 yaş altı izleyiciler ebeveyn ya da yetişkin refakatçi ile izleyebilecek) ve Fatality'leri görebileceğiz.

Filmin senaryo yazarı Greg Russo kişisel Twitter hesabından haberleri doğruladı. Russo paylaşımında doğrudan hem derecelendirme hem de Fatality beklentilerine cevap verdi:

Ekibin diğer üyeleri tarafından da ifade edildiği üzere konuyu ele alacağım. MK R-Rated olacak ve sonunda ilk kez FATALITY'ler dev ekranda olacak (hayır, hangileri olduğunu söyleyemem). Filmi bekleyip görmelisiniz!!!

Mortal Kombat severler için harika bir haber. Film yapımı özellikle yüksek bütçeli Hollywood projeleri söz konusu olduğunda zorlu bir süreç. Russo'nun tasarladığı senaryo yılın ilerleyen dönemlerinde, hatta prodüksiyon sürecinde bile değişebilir. Muhtemelen izleyiciler sinemaya girene kadar filmin içeriği hakkında çok fazla fikir sahibi olamayacaklar. Ama yine de Mortal Kombat'ın R-Rated olması beklediğimizden daha fazla Fatality görebileceğimizin habercisi.

Simon McQuoid'in yönetmenliğini yapacağı yeni Mortal Kombat filminin yapımcılığını James Wan üstlenecek. Ayrıca geçtiğimiz günlerde The Raid'in yıldızı Joe Taslim'in Sub-Zero karakterini oynayacağı doğrulandı. Son olarak çekimlerin New Line Cinema tarafından Güney Avustralya'da gerçekleşeceğini belirtelim.

Mortal Kombat'ın yeni film uyarlaması 5 Mart 2021'de beyaz perdeye gelecek.