Mortal Kombat filminde Sub-Zero'yu oynayacak isim belli oldu

Mortal Kombat filminde Sub-Zero'yu oynayacak isim belli oldu
Mortal Kombat film serisinin yeniden başlatılabileceği ihtimalleri yıllardır konuşuluyordu ve sonunda hayranların hayalleri gerçek oldu. Son zamanlarda proje nihayet resmi duyurularla gündeme gelmeye başladı ve çekim yeri, yönetmen,...

Mortal Kombat film serisinin yeniden başlatılabileceği ihtimalleri yıllardır konuşuluyordu ve sonunda hayranların hayalleri gerçek oldu. Son zamanlarda proje nihayet resmi duyurularla gündeme gelmeye başladı ve çekim yeri, yönetmen, vizyon tarihi de dahil olmak üzere birçok bilgi ortaya çıktı. Artık prodüksiyon hakkında yeni bir bilgiye sahibiz. The Hollywood Reporter'a göre, Mortal Kombat filminde Sub-Zero karakterini The Raid filminden tanıdığımız Joe Taslim canlandıracak.

Joe Taslim, The Raid'de başrol oynamasının yanı sıra Fast & Furious 6 ve Star Trek Beyond gibi yapımlarda da rol aldı. En son aktör Cinemax'in Bruce Lee'den esinlenen dizisi Warrior’ta rol aldı. Şimdilik Taslim'in Mortal Kombat'taki Sub-Zero rolü, oyuncu kadrosu hakkında ortaya çıkan ilk haber. Diğer karakterler ve hikaye ile ilgili birçok şey perde arkasında.

Mortal Kombat filmini Simon McQuoid yönetecek. Çekimleri Güney Avustralya'da gerçekleşecek filmin yapımcılığını New Line Cinema şirketi adına James Wan üstlenecek. Wan ayrıca geçtiğimiz yılın sonunda vizyona giren Aquaman filminin yönetmeniydi. Yenilenen filmde senarist Greg Russo senaryonun taslağını kaleme aldı, ancak taslağın değişime uğrayıp uğramayacağı şimdilik bilinmiyor. Son olarak Wan'ın yanı sıra film endüstrisinin tecrübeli isimlerinden Larry Kasanoff (1995'teki Mortal Kombat filminin yapımcısı) ve E. Bennett Walsh da (The Amazing Spider-Man 2 yapımcısı) projede yer alacak.

Film Avustralya'nın Adelaide kentinde çekilecek ve Güney Avustralya Başbakanı Steven Marshall'a göre, Güney Avustralya'da yaşayanlar için faydalı olacak. Prodüksiyonda Avustralyalı film ekibinden ve Adelaide Studios'un ses sahnelerinden yararlanılacağı için 580 kişi istihdam edilecek.

Yeni Mortal Kombat uyarlaması için çekimler yılın sonlarına doğru başlayacak. Filmin 5 Mart 2021'de beyaz perdeye gelmesi planlanıyor.