Mortal Kombat filminin oyuncu kadrosuna 4 yeni isim eklendi

Mortal Kombat filminin oyuncu kadrosuna 4 yeni isim eklendi
Geçtiğimiz gün gelen haberler; Mortal Kombat filminde Power Rangers'ın yıldızı Ludi Lin'in Liu Kang rolünü oynaması için müzakerelerin başladığını öne sürüyordu. Sonunda Lin ile görüşmeler tamamlandı. Black Ranger klasik...

Geçtiğimiz gün gelen haberler; Mortal Kombat filminde Power Rangers'ın yıldızı Ludi Lin'in Liu Kang rolünü oynaması için müzakerelerin başladığını öne sürüyordu. Sonunda Lin ile görüşmeler tamamlandı. Black Ranger klasik Mortal Kombat dövüşçüsü olarak karşımıza çıkacak.

The Hollywood Reporter'ın yeni haberi göre oyuncu kadrosu için diğer 3 aktörün oyuncu kadrosuna alındığını ortaya koyuyor. Supergirl'ün yıldızlarından Mechad Brooks, Thor: Ragnarok filminden tanıdığımız Tadanobu Asano ve Sisi Stringer Mortal Kombat filminde oynayacak diğer oyuncular olarak açıklandı.

Brooks, Jackson "Jax" Briggs'i beyaz perdede canlandıracak. Bu arada Stringer'ı Mileena rolünde göreceğiz. Asano'nun rolü hakkında henüz bilgi gelmedi ve müzakere sürecinde olabilir. Eğer anlaşma tamamlanırsa Thunder God, Raiden olarak rol alacak.

Şimdiye kadar gelen bilgiler oyuncu kadrosunun güzel şekillendiğini gösteriyor. Daha önce Joe Taslim'in Sub-Zero olarak rol alacağı açıklanmıştı. Tabii ki hala perde arkasında kalan önemli birkaç Mortal Kombat dövüşçüsü var. Örneğin; Scorpion tartışmasız en ikonik karakterler arasında ve henüz kimin oynayacağı belli değil.

Aslına bakılırsa filmin temeli tamamlandı sayılır. Senaryo yazarı Greg Russo, Simon McQuoid tarafından yönetilecek olan filmin senaryosunu yazdı. New Line Cinema projesinin yapımını James Wan üstlendi. Ayrıca Mortal Kombat 1995 yapımı uyarlaması üzerinde çalışan Larry Kasanoff ve Men in Black: International'ın baş yapımcısı E. Bennett Walsh da projede yer alıyor.

Mortal Kombat filminin prodüksiyonu bu yılın ilerleyen zamanlarda Güney Avustralya'da başladı ve yerel ekonomi için nimet olarak görülüyor. Filmin yapımıyla yaklaşık 580 kişilik istihdam sağlanacak ve yerel film ekibinin kullanımıyla Güney Avustralya ekonomisi 49 milyon dolara yakın bir destek kazanabilir.