Henry Cavill, The Witcher Rol Arkadaşlarına Veda Ediyor

Henry Cavill, The Witcher Rol Arkadaşlarına Veda Ediyor
The Witcher'ın 3. Sezonu, Cavill'in Geralt of Rivia ile oynadığı son sezondur.

Netflix'in son TUDUM etkinliğinde Henry Cavill, The Witcher'dan ayrılışına biraz değindi. Henüz bilmiyorsanız üçüncü sezon, Cavill'in Geralt of Rivia rolünü oynadığı son sezon oluyor. Cavill, kısa açıklaması sırasında rol arkadaşlarına teşekkür etmeyi seçti ve onlar için büyük bir takdir gösterdi.

henry-cavill-the-witcher-rol-arkadaslarina-veda-ediyor-1-001.jpg

The Witcher 3. Sezon, Henry Cavill'in son sezonu oluyor

The Witcher 3. Sezondan yeni klibin gösteriminin yanı sıra Cavill şunları söyledi: "Aslında burada rol arkadaşlarımdan bahsetmek istiyorum. Çünkü bir kez daha sizlerle çalışmak büyük bir zevk ve onurdu. Çoğunlukla aşırı basitleştirilme riski taşıyan bu karakterlere çok fazla nüans ve ayrıntı katıyorsunuz ve karakterlerle yaptığınız şey emek, özen ve çaba gerektiriyor. Ve inan bana, sizinle çalışmak en büyük zevkti. Yani, ben sadece seni özleyeceğimi söylemek istiyorum. Seni çok özleyeceğim"

henry-cavill-the-witcher-rol-arkadaslarina-veda-ediyor-2.jpg

Jaskier namı diğer Dandelion'ı oynayan Joey Batey, Cavill'in "The Witcher'a üç sezon boyunca yaptığı inanılmaz katkı, seni özleyeceğiz ve seni seviyoruz" diyerek kendi teşekkürlerini ekledi. Hayran kitlesi arasında Cavill'in yaratıcı farklılıklar nedeniyle gösteriden ayrıldığına dair teoriler var, ancak bildiğimiz kadarıyla bu, ne Netflix ne de Cavill'in ayrılışının ardındaki mantığı doğrulamadığı için spekülasyon alanında kalıyor.

İlgili Haberler