Diablo 4 ve Diablo 2 Remastered BlizzCon 2019'da duyurulabilir

Diablo 4 ve Diablo 2 Remastered BlizzCon 2019'da duyurulabilir
Blizzard Entertainment'ın BlizzCon 2019'da uzun yıllardır beklenen Diablo 4 ve Diablo 2 Remastered'ı duyuracağı iddia edildi. Söylentilerin arkasındaki Metro hesabı Overwatch 2'nin de etkinlikte duyurulacağını öne sürmüştü.Elbette...

Blizzard Entertainment'ın BlizzCon 2019'da uzun yıllardır beklenen Diablo 4 ve Diablo 2 Remastered'ı duyuracağı iddia edildi. Söylentilerin arkasındaki Metro hesabı Overwatch 2'nin de etkinlikte duyurulacağını öne sürmüştü.

Elbette BlizzCon 2019'da duyurulacağı iddia edilen oyunlar kesinlik kazanmadı ve ortaya atılan iddialar şimdilik söylenti olarak alınmalı. Kotaku editörü Jason Schreier, Blizzard'ın Diablo 4'ü BlizzCon 2018'de duyurmayı planladığını bildirmişti. Geliştirici kısa bir tanıtım videosu bile hazırlamıştı. Sonuç olarak duyuru gerçekleşmedi ve serinin hayranları hayal kırıklığı yaşadılar. Ardından Blizzard, Diablo 4 duyurusunu iptal ettiği iddiasına itiraz etti, ancak şirketin ortak kurucusu Allen Adham'ın, oyunun hayranlarla tartışılacağı bir video hazırladığını reddetmedi.

Şirket Diablo hakkında ardı arkası kesilmeyen gelen sorulara: "Duyurulmamış Diablo projeleri üzerinde çalışan farklı ekipler oluşturmaya devam ediyoruz ve doğru zamanın geldiğini duyurmayı sabırsızlıkla bekliyoruz." cevabını vermişti.

Ayrıca Blizzard'ın Diablo 4 ve Overwatch 2'ye odaklanmak için StarCraft'ın birinci şahıs nişancı oyununu iptal ettiği iddia edilmişti. BlizzCon 2019, 1 Kasım'da gerçekleşecek ve etkinlikte gelecek duyuruları merakla bekliyoruz.