Call of Duty: WWII için yeni hikaye fragmanı yayınlandı!

Call of Duty: WWII için yeni hikaye fragmanı yayınlandı!
Geliştirici Sledgehammer Games ve yayıncı Activision, çıkışı adım adım yaklaşan birinci şahıs nişancı oyunu Call of Duty: WWII için yeni hikaye fragmanı yayınladı.Yeni fragman, İkinci Dünya Savaşı sırasında Birinci...

Geliştirici Sledgehammer Games ve yayıncı Activision, çıkışı adım adım yaklaşan birinci şahıs nişancı oyunu Call of Duty: WWII için yeni hikaye fragmanı yayınladı.

Yeni fragman, İkinci Dünya Savaşı sırasında Birinci Piyade Bölüğü'ne katılan bir çiftlik çocuğu olan "Er" Ronald "Red" Daniels'ın kontrolünü sağlayacak olan hikaye moduna odaklanıyor. Tipik II. Dünya Savaşı aksiyonlarını görüyoruz. Oyuncular siperlerden geçerek, silahlı çatışmalarla ve Nazilerin ilerlemesini durdurmaya çalışıyor. İlginç olan, fragmanın ortasında karakterlerden birinin toplama kampına gönderilmesi. Kamplardan birinin içinde sıkışmış olarak oynama hakkında bir fikrimiz olmasa da, ilginç bir sahne.

Buna ek olarak, oyunun hikaye modu hakkında daha fazla bilgi, 21 Eylül 2017 tarihine kadar her gün sunulacak.

Birkaç hafta önce, özel beta yayınlanmıştı ve oyuncular, iki farklı hafta sonunda çeşitli silahlar ve dört farklı haritada savaştılar.

Call of Duty: WWII resmi olarak 3 Kasım 2017'de PlayStation 4, Xbox One için satışa sunulacak.

İşte Call of Duty: WWII yeni hikaye fragmanı: