Call of Duty: WWII Beta Sürümü Neler Sunacak?

Call of Duty: WWII Beta Sürümü Neler Sunacak?
Call of Duty: WWII beta sürümü 25 Ağustos'ta PS4 platformu için yayınlanacak. Oyunun geliştiricisi Sledgehammer Games, topluluk sayfasında oyuncuların 'Private Multiplayer Beta'(özel çok oyunculu beta)dan neler bekleyebileceğini...

Call of Duty: WWII beta sürümü 25 Ağustos'ta PS4 platformu için yayınlanacak. Oyunun geliştiricisi Sledgehammer Games

topluluk sayfasında

 oyuncuların 'Private Multiplayer Beta'(özel çok oyunculu beta)dan neler bekleyebileceğini açıkladı:

  • Haritalar- En az 3 çok oyunculu harita: Pointe Du Hoc, Ardennes ve Gibraltar.
  • Savaş- Operation Breakout. (Operasyon: Kaçış) Raven Software ile ortak geliştirilen savaşta Fransa'nın savaş mağlubu St. Lo kasabasında sürükleyici bir Allied vs. Axis savaşını Call of Duty Multiplayer ile oynayabileceksiniz.
  • Modlar- Team Deathmatch, Domination ve Hardpoint modlarını içeren fan-favorisi modlar.
  • Gruplar (bölükler)- Piyade, Seferi, Hava, Zırhlı veya Dağ Bölümü bölüklerine kaydolabileceksiniz. Ayrıca herhangi biriyle sınırlı değilsiniz ve hepsini deneyebileceksiniz.
  • İlerleme- Oyuncular Rank 1'den başlayarak rütbe atlayacaklar ve 'sınırlı şekilde' silah, scorestreaks (görev tamamlama, ele geçirme, kill streak vs karşılığı ödül veren çok oyunculu mekanik), temel eğitim yetenekleri gibi özellikleri deneyimleyebilecek.

Çok oyunculu modda yer almayacak özellikler ise:

  • Headquarters (Karargah)- Bu yeni sosyal deneyimin eşleştirme özelliğini test ediyoruz. Fakat Multiplayer Beta süresince bu bölüm aktif olmayacak.
  • İkmal düşürme ve Ganimet- Askerinize derinlik ve benlik ekleyecek bu kişiselleştirme özellikler Multiplayer Beta'da yer almayacak.
  • Espor- Ranked Play, Game Battles ve diğer rekabetçi özellikler Kasım ayında oyunun çıkışıyla gelecek.
  • Private Multiplayer Beta'da olmayacak ek içerikler: Tam ilerleme, kalan diğer haritalar ve modlar, ek War Mode haritaları, ve tüm silah techizatı, scorestreaks, Temel Eğitim ve ekipman. (sınırlı şekilde gelecek)

Bu çok oyunculu özel betaya erişebilmek için oyuna ön siparişle sahip olmanız gerekiyor.

Call of Duty: WWII Beta süreci, önce 25-28 Ağustos tarihleri arasında PS 4 platformuna, daha sonra 1-4 Eylül tarihleri arasında PS4 ve Xbox One platformları için gelecek.

Call of Duty: WWII tam sürüm olarak 3 Kasım'da çıkış yapacak.