BlizzCon etkinliği, 2021'de çevrimiçi olarak yapılacak

BlizzCon etkinliği, 2021'de çevrimiçi olarak yapılacak
Blizzard, Nisan ayında gerçekleştirmeyi planladığı BlizzCon 2020'yi koronavirüs nedeniyle iptal etmişti. Yıllık etkinliğin dijital olarak gerçekleşmesi planlansa da gerçekleştirilmedi. Blizzard, bir sonraki BlizzCon etkinliğini...

Blizzard, Nisan ayında gerçekleştirmeyi planladığı BlizzCon 2020'yi koronavirüs nedeniyle iptal etmişti. Yıllık etkinliğin dijital olarak gerçekleşmesi planlansa da gerçekleştirilmedi. Blizzard, bir sonraki BlizzCon etkinliğini 2021'in başlarında çevrimiçi olarak gerçekleştireceğini duyurdu.

Blizzard Entertainment'ın Başkanı J. Allen Brack, Activision Blizzard'ın son çeyreğe ilişkin gelir toplantısında etknilik planlarını açıkladı. Brack, soru-cevap bölümü sırasında BlizzCon ruhunu hayranlara dijital olarak yaşatmak istediğinden bahsetti. Ancak etkinliğin tarihi ve içeriğiyle ilgili ayrıntılara değinmedi.

Blizzcon 2021, sanal bir etkinlikle yeniden hayranlarla buluşacak

Blizzcon 2021

Allen Brack, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, "Gelecek yılın başlarında BlizzCon'un ruhunu sanal bir etkinlikle yaşatmayı planlıyoruz. Yarattığımız ve üzerinde çalıştığımız şeyleri dört gözle bekleyen tutkulu ve etkileşimli bir topluluğa sahip olduğumuz için gerçekten şanslıyız. Bu etkinlikte ekiplerin üzerinde çalıştıklarını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz." ifadelerine yer verdi.

Blizzard Başkanı, devam eden bir dizi projeleri olduğunu ima etti. Görünüşe göre, Blizzcon 2021'de Diablo, Overwatch ve World of Warcraft'tan daha fazlası gelecek. Şirketin hangi yeni oyunlar üzerinde çalıştığı henüz bilinmiyor.

Blizzcon 2021 Virtual Ticket

BlizzCon etkinliği için satılan sanal biletlerin popülaritesi göz önüne alındığında, Blizzard oldukça etkileyici bir çevrimiçi şovla karşımıza çıkabilir. Sanal biletler, genellikle etkinliğe yerinde katılamayan hayranların sunumları, panelleri ve daha fazlasını çevrimiçi olarak izleme şansı tanıyor. Blizzard, bir sonraki etkinliğini benzer bir deneyim üzerine kuracak.

Blizzcon 2021, Diablo IV ve Overwatch 2 gibi heyecanla beklenen projelerden yeni güncellemelerin yanı sıra, daha önce duyurulmamış projelerle gelecek gibi görünüyor. Ayrıntılar geldikçe sizlerle paylaşacağız.