Avatar: Frontiers of Pandora Yeni Fragman Aldı

Avatar: Frontiers of Pandora Yeni Fragman Aldı
Avatar: Frontiers of Pandora adlı oyundan uzun zaman sonra bir fragman geldi. Bu sırada çıkış tarihi de açıklandı.

Ubisoft Forward etkinliği sırasında Avatar: Frontiers of Pandora yepyeni bir fragman aldı. Bu, bir süredir birçok oyuncunun radarında olan bir şey ve sonunda Ubisoft'tan biraz daha fazla yer alıyor. Sadece bu da değil, 7 Aralık 2023'te çıkacağı oyun için bir çıkış tarihi de onaylandı.

avatar-frontiers-of-pandora-yeni-fragman-aldi-1.jpg

Avatar: Frontiers of Pandora 7 Aralık 2023'te geliyor

Son büyük Avatar oyununun piyasaya sürülmesinden bu yana neredeyse on beş yıl geçti ve bu birinci şahıs, açık dünya, hikaye odaklı destan, Avatar evrenini oyunculara daha önce hiç olmadığı gibi sunmaya hazırlanıyor. Avatar'da, bir Na'vi yok edilmeden sağ kurtulur ve devasa bir açık dünyayı keşfetmeleri ve kendi yollarını çizmeleri için onları özgür bırakan bir zaman atlamasından sonra uyanır.

avatar-frontiers-of-pandora-yeni-fragman-aldi-2.jpg

Yine de orada bitmiyor. Çıkış tarihi ve hikaye fragmanının açıklanmasının ardından Ubisoft, Frontiers of Pandora'yı derinlemesine incelemeye başladı ve oyunun nasıl çalışacağını ve RDA ile Na'vi arasındaki mücadelenin tam olarak nasıl sonuçlanacağını uzun uzadıya açıkladı. Zanaatkarlık, dövüş ve dünya geliştirme sistemlerini sergiledi, irfanın oyun sırasında olaylara nasıl yansıdığını ve oyuncuların açık dünya ortamını nasıl aşacağını ve hangi sırların bulunacağını ortaya çıkaracağını açıkladı.

İlgili Haberler