Fall Guys 2. Sezon, Orta Çağ temalı içeriklerle gelecek

Fall Guys 2. Sezon, Orta Çağ temalı içeriklerle gelecek
Geliştirici Mediatonic, Fall Guys: Ultimate Knockout'un 2. Sezonu üzerinde son rötuşlarını yapmaya devam ediyor. Ancak ekip, popüler oyunun yeni sezonuna kısa bir ilk bakış sundu. Gamescom Açılış Gecesi Canlı Yayını sırasında...

Geliştirici Mediatonic, Fall Guys: Ultimate Knockout'un 2. Sezonu üzerinde son rötuşlarını yapmaya devam ediyor. Ancak ekip, popüler oyunun yeni sezonuna kısa bir ilk bakış sundu. Gamescom Açılış Gecesi Canlı Yayını sırasında Orta Çağ temalı 2. Sezon içeriğini gösteren kısa bir video sergilendi.

Fall Guys'ın yeni sezonu, Orta Çağ'dan ilham alan yeni kostümler ve rauntlar getirecek. Sezon 2, oyuncuların platformları hareket ettirerek kale duvarlarına tırmanacağı, asma köprüleri geçeceği ve savrulan baltalardan kaçacağı farklı deneyimler sunacak. Yeni kostümler ejderha, cadı, şövalye ve daha fazlasını içerecek.

Fall Guys 2. sezon

Oyuncular diğer battle royale oyunlarının aksine, Fall Guys'ın 2. sezonu ve sonrası için battle pass satın almak zorunda kalmayacak. Tüm güncellemeler ve sezonluk içerikler tamamen ücretsiz olarak sunulacak. Henüz gösterilmemiş olsa da yeni sezonda yeni ifadeler de sunulacağı bildiriliyor.

Mediatonic'in yeni oyunu Fall Guys bu ayın başlarında PS4 ve Steam aracılığıyla PC'ye geldi. Battle royale tarzı platform oyunu kısa süre içinde büyük başarı elde etti ve sadece bir hafta içinde içinde 11 milyondan fazla PS4 oyuncusuna ulaştı. Sony, Fall Guys'ın bugüne kadar en çok indirilen PS Plus oyunu olduğunu duyurdu. Oyun yayın platformlarında da yüksek izlenme rakamlarına ulaştı.

Mediatonic ekibi, duyuru videosunda hala son rötuşlar üzerinde çalıştıklarını ve 2. sezonun Ekim ayında yayınlanacağını açıkladı. İşte Fall Guys'ın yeni sezonundan görüntüler.

Fall Guys 2. Sezon için yayınlanan video: