Call of Duty: Black Ops Cold War'un PS4 beta tarihi sızdırıldı

Call of Duty: Black Ops Cold War'un PS4 beta tarihi sızdırıldı
Call of Duty: Black Ops Cold War uzun süren bekleyişin ardından geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Oyun çıkış tarihi fragmanla birlikte duyuruldu ve ilk betanın PS4'e özel erken erişimle gerçekleşeceği belirtildi. Activision beta...

Call of Duty: Black Ops Cold War uzun süren bekleyişin ardından geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Oyun çıkış tarihi fragmanla birlikte duyuruldu ve ilk betanın PS4'e özel erken erişimle gerçekleşeceği belirtildi. Activision beta için net bir tarih vermese de yeni oyunun beta tarihi Modern Warfare'de sızdırıldı.

Modern Warfare oyun içi mağazasının Arapça versiyonu, aşağıdaki görselde göreceğiniz üzere, yaklaşan Black Ops Cold War betasının erken erişim tarihini sızdırdı. Twitter kullanıcıları CODTracker ve InfoCODEsp tarafından sağlanan ekran görüntülerine göre oyunu ön sipariş verenler, ilk olarak 8 Ekim'de PS4'te başlayacak açık betaya erken erişim elde edecekler.

Call of Duty: Black Ops Cold War için beta anahtarları dağıtılacak

Activision resmi olarak beta tarihlerini henüz onaylamadı. Ancak yayıncı, 30 Ağustos'taki CDL maçları sırasında 10.000 beta anahtarı verecek. Bunların nasıl dağıtılacağına dair henüz bir bilgilendirme gelmese de, daha önce açıklandığı gibi Activision ID'nizi ve konsol hesabınızı bağlamanız ve CallofDutyLeague.com ya da Call of Duty mobil uygulaması aracılığıyla yayınları izlemeniz gerekecek.

Black Ops Cold War'ın tek oyunculu hikaye modu, oyuncuları 1980'lerin başına Soğuk Savaş dönemindeki değişken jeopolitik savaşın derinliklerine sürükleyecek. Oyuncular Doğu Berlin, Vietnam, Türkiye, Sovyet KGB karargahı gibi dünya çapındaki bölgelerde savaşırken, tarihi figürler ve gerçek gerçeklerle yüz yüze gelecek. Ayrıca klasik Çok Oyunculu ve Warzone modları da geri dönecek.

Call of Duty: Black Ops Cold War'un çok oyunculu tanıtımı 9 Eylül'de yapılacak. Muhtemelen o zaman beta tarihleri hakkında da daha fazlasını öğreneceğiz. Oyunun hafta içinde gerçekleşen tanıtımıyla birlikte ortaya çıkan tüm bilgilere ve yayınlanan duyuru fragmanına buradan ulaşabilirsiniz. Beta süreci hakkında gelecek tüm haber ve güncellemeler için takipte kalın.