Blizzard, BlizzConline etkinliğinin gerçekleşeceği tarihleri açıkladı

Blizzard, BlizzConline etkinliğinin gerçekleşeceği tarihleri açıkladı
Blizzard, Mayıs ayında bu yılki Blizzcon etkinliğinin COVID-19 nedeniyle iptal edildiğini açıklamıştı. Şirket, 2021'in başlarında dijital bir etkinlik yapabileceklerini belirtmişti. Etkinliğin çevrimiçi versiyonu olan BlizzConline'ın...

Blizzard, Mayıs ayında bu yılki Blizzcon etkinliğinin COVID-19 nedeniyle iptal edildiğini açıklamıştı. Şirket, 2021'in başlarında dijital bir etkinlik yapabileceklerini belirtmişti. Etkinliğin çevrimiçi versiyonu olan BlizzConline'ın gerçekleşeceği tarihleri resmi olarak duyurdu.

BlizzConline, 19-20 Şubat 2021 tarihlerinde gerçekleşecek. Etkinliğin içeriği hakkındaki detaylar perde arkasında, ancak Blizzard bazı topluluk etkinliklerini blogu üzerinden ortaya çıkardı. Geliştiricinin BlizzConline programını tamamen açıklaması için henüz erken. Etkinlikte merakla beklenen Overwatch 2 ve Diablo 4 gibi daha önce duyurulan yeni oyunlardan daha fazla detay gelebilir.

Blizzard, BlizzConline'da sanal topluluk etkinlikleri de düzenleyecek

Blizzard, BlizzConline

BlizzConline'da hayranların katılabileceği 6 farklı topluluk etkinliği olacak. Cosplay gösterisi, herkesin katılabileceği ve sevilen karakterlere dönüşümünü sergileyebileceği bir yarışmayla taçlandırılacak. Blizzard, evcil hayvan cosplayleri için yapılan başvuruları bile kabul ediyor. Bu alanda yeteneğini göstermek isteyenler topluluğun en iyi cosplayer'larıyla dört farklı kategoride yarışabilecek.

Etkinlikte ayrıca sanat yarışması, dijital hikaye yarışması ve yetenek gösterisi de olacak. Son olarak, BlizzConline sanal bir Murloc Yürüyüşü (March of Murlocks) düzenliyor. Blizzard'ın genellikle yıllık etkinliği sırasında düzenlenen ve oyuncuların Warcraft'ın Murloc yaratıkları gibi giyinerek Anaheim Kongre Merkezi'ne yürüdüğü March of Murlocs da sanal olarak gerçekleştirilecek. Katılımcılar BlizzConline için yaratık kılığında herhangi bir yerde yürüdükleri videoları gönderebilecek. Topluluk etkinliklerinden herhangi birine katılmak isteyen hayranların sunumlarını 4 Ocak 2021'e kadar Blizzard'a göndermeleri gerekir.

BlizzConline 19 Şubat 2021 Cuma günü başlayacak ve hafta sonu boyunca sürecek. Etkinlik dijital olarak yapılsa da, herkesin gözü kulağı yeni oyunlardan gelecek duyurularda olacak. Etkinlikle ilgili tüm haber ve duyuruları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Takipte kalın.