Overwatch 2 hakkında yeni bilgiler, Blizzard anketinde ortaya çıktı

Overwatch 2 hakkında yeni bilgiler, Blizzard anketinde ortaya çıktı
Overwatch 2, BlizzCon 2019'da duyuruldu ve o zamandan beri oyun hakkında çok fazla şey duymadık. Ancak Blizzard tarafından hazırlanan Almanca Overwatch 2 anketi sızdırıldı ve oyunun lansmanı, yeni özellikler, olası lansman sürümleri...

Overwatch 2, BlizzCon 2019'da duyuruldu ve o zamandan beri oyun hakkında çok fazla şey duymadık. Ancak Blizzard tarafından hazırlanan Almanca Overwatch 2 anketi sızdırıldı ve oyunun lansmanı, yeni özellikler, olası lansman sürümleri hakkında pek çok bilgiyi ortaya çıkardı.

Overwatch 2'nin sinematik fragmanı karakterlerin geri dönüşüne işaret ederken; geliştiriciler, oyunun hikaye odaklı PvE modu modu hakkında bazı bilgileri ortaya çıkarmıştı. Ayrıca Overwatch oyuncularının çok oyunculu PvP modunda Overwatch 2 oyuncularıyla yan yana savaşabileceği ve Overwatch 2 kahramanlarını ve haritalarını oynayabilecekleri biliniyor.

Overwatch 2'de eşya kasaları olmayacak

Overwatch 2

Exhumed adlı bir Twitter kullanıcı, Blizzard tarafından hazırlanan 12 sayfalık anketin tamamını paylaştı. Anket, katılımcıların Overwatch 2'nin paket seçeneklerine olan ilgisini ölçmeye odaklanıyor. Sunulan paket içeriklerinden bazıları, ifadeler, danslar, spreyler, efsanevi kostümler, Krediler (Overwatch para birimi) ve en ilginç olanı, oyunun solo / kooperatif modu için XP desteği içeriyor. XP güçlendiricisi he oyunda olduğu gibi oyuncuların seviye atlamalarına ve kahraman donanımlarını özelleştirmelerine olanak tanıyor.

Anket kişiselleştirilebilir efsanevi kostümlerin ayrı renk ve silahların yanı sıra sesleri değiştirme seçeneği sunacağını da belirtiyor. Blizzard'ın Overwatch 2'den tartışmalı eşya kasalarını kaldırmayı planladığı da vurgulanıyor. Blizzard'ın diğer yayıncıların izinden gittiği ve gerçek parayla alınan, rastgele içerikler veren ganimet kasalarının oyundan çıkaracağı söylenebilir.

Overwatch 2 sürümlerinin fiyatları ortaya çıktı

Overwatch 2

Tüm bunların yanı sıra oyunun lansman sürümlerinin fiyatlarından da bahsediliyor. Overwatch 2 için en düşük fiyat 39.99 euro olarak görünüyor. En yüksek fiyatlı paket ise 99,99 euro seviyesinde ve XP desteği, Krediler, görünümler, ifadeler, danslar, spreyler ve daha fazlasını sunacak. Ayrıca 59,99 ve 79,99 euroluk seçenekler de var. Tüm bu içeriklerin paket olarak satılacak olması, eşya kasalarının oyundan kaldırılabileceğine işaret ediyor.

Blizzard topluluktan geri bildirimler almak için sıklıkla bu tarz e-postalara başvuruyor. Anketin kısa süre içinde diğer bölgelerdeki kullanıcılara da sunulması bekleniyor. Overwatch 2 anketi, oyunun lansmanı ve geliştiricinin odak noktaları hakkında bilgileri açığa çıkarıyor. Yeni oyunun ilk bakışta Overwatch için bir genişleme olacağı düşünülse de, oyunun yönetmeni Jeff Kaplan devam oyunu olacağını öne sürmüştü.

Blizzard, Overwatch 2'nin çıkış tarihini henüz açıklamadı. Ancak ipuçlarına bakılırsa Overwatch'ın daha kapsamlı bir yeni nesil devam oyun olarak gelecek gibi görünüyor.