PS5 aksesuarları ön siparişe açıldı: İşte Türkiye fiyatları

PlayStation 5 için geri sayım başladı ve oyuncular önümüzdeki hafta konsolda yeni nesil oyun deneyimine ilk adımı atacak. PS5 ve aksesuarları önümüzdeki hafta Türkiye de dahil olmak üzere çeşitli bölgelerde piyasaya sürülecek....

PlayStation 5 için geri sayım başladı ve oyuncular önümüzdeki hafta konsolda yeni nesil oyun deneyimine ilk adımı atacak. PS5 ve aksesuarları önümüzdeki hafta Türkiye de dahil olmak üzere çeşitli bölgelerde piyasaya sürülecek. Yeni nesil konsolun oyun deneyimini geliştiren aksesuarları resmi satıcı OverGame'de ön siparişe açıldı.

PlayStation 5 ilk olarak disk sürücülü versiyonuyla ülkemize giriş yapacak. Sony daha önce konsolun satış fiyatını 8.299 TL olarak açıklamış ve yeni nesil konsol teknoloji mağazalarında ön siparişe açılmıştı. Ancak DualSense kontrol cihazı ve diğer aksesuarların fiyatı belirsizliğini koruyordu. PS5 aksesuarların OverGame üzerinden ön siparişe açılmasıyla birlikte artık fiyatlar da gün yüzüne çıktı.

PlayStation 5 aksesuarlarının Türkiye fiyatları:

  • DualSense Kablosuz Kontrol Cihazı: 1.099 TL
  • PS5 HD Kamera: 949 TL
  • PS5 Medya Kumandası: 479 TL

OverGame yukarıdaki aksesuarlar dışında, DualSense şarj istasyonu ve PULSE 3D kablosuz kulaklığı ön siparişe açmadı. Kablosuz kulaklığın ve şarj istasyonunun Avrupa fiyatları sırasıyla 99,99 euro ve 29,99 euro olarak açıklanmıştı. Web sitesindeki ürün sayfalarında yapılan duyuruya göre aksesuarlar 18 Kasım'da kargoya verilecek ve birden fazla siparişler iptal edilecek. OverGame'in ön siparişe açtığı aksesuarlara buradan ulaşabilirsiniz.

Kur farkı ve vergiler de eklendiğinde tüm PlayStation 5 aksesuarları cep yakacak gibi görünüyor. Microsoft'un yeni Xbox Series X ve Series S konsolları da önümüzdeki hafta piyasaya sürülecek. Yeni nesil konsolların tüm özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz. PS5 veya Xbox Series X/S almayı düşünüyor musunuz? Konsollar ve aksesuarları sizce alınabilir seviyede mi? Görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Haberleri