Fortnite v5.20 güncellemesi: Yeni Pompalı Tüfek ve SSM

Büyük bir yeni Fortnite güncellemesi için zamanı geldi. Topluluğun şikayetleri sonrasında Epic yeni silahın yanı sıra mevcut silahlarda dengelemeye gidiyor.Fortnite v5.20 Çift Namlulu Pompalı Tüfek'le geliyorYeni Fortnite...

Büyük bir yeni Fortnite güncellemesi için zamanı geldi. Topluluğun şikayetleri sonrasında Epic yeni silahın yanı sıra mevcut silahlarda dengelemeye gidiyor.

Fortnite v5.20 Çift Namlulu Pompalı Tüfek'le geliyor

Yeni Fortnite güncellemenin gözdesi Çift Namlulu Pompalı Tüfek. Görünüşe göre, iki mermisi olan bu silahta her biri yüksek hasar etkisi yaratıyor ve çoğu pompalı tüfek gibi, yakın mesafeden daha etkili olacak. Silah sadece destansı ve efsanevi ganimet olarak bulunabiliyor. Yani oyunda oldukça nadir görünecek gibi.

  • Epic ve Legendary varyasyonları bulunabilecek.
  • Yerden, ganimet olarak, sandıklardan, Droplardan ve Otomatlardan elde edilebilecek.
  • Çok yakın mesafede yüksek patlama hasarı verir, ancak uzak mesafede hasar yoğun bir şekilde düşer.
  • Diğer Pompalı Tüfekler gibi 10 saçma ateşleyecek ve daha geniş bir alana yayacak. Daha düşük kritik hasar çarpanına (1.25x) sahip ve silah değiştirirken 2 saniyelik bekleme süresine sahip.
  • Destansı Çeşidi - Çok yakın mesafeden vuruş başına 143'e kadar temel hasar.

    Efsanevi Çeşidi - Çok yakın mesafeden vuruş başına 150'ye kadar temel hasar.

Bu arada, "Dengeli Fırtına" adlı yeni bir SSM de (Sınırlı Süreli Mod) Fortnite'a geliyor. Modun 15 dakika boyunca durmaksızın yavaş yavaş hareket eden fırtınaya sahip olacağı belirtiliyor.  Fırtına beklemediği için güvenli bölgeler yok ve oyuncuların gözünü haritadan ayırmaması gerekiyor.

Aynı zamanda Fortnite'daki sinir bozucu hayalet gözetleme sorununu çözmek için bir takım hata düzeltmeleri gelmiş gibi görünüyor. Hayalet gözetleme, çömelmiş bir oyuncunun hedef tarafından görülmeden ateş edebileceği bir sorundu. Epic, problemi son yamada ele aldı, ama görünüşe göre biraz daha fazla ayarlama gerekiyordu.

Market Arabalarını veya AGA'yı itmek için roketatar kullanırken çıkan sorunlar da giderildi. Ancak ne yazık ki, hala bir hata nedeniyle Fortnite'da geçici olarak devre dışı bırakılan market arabalarından haber yok.

Son olarak Fortnite Dünyayı Kurtar moduna Haftalık Sürü Mücadelesi görevleri eklendi:

  • Her hafta Yol Hikayesi etkinliği sırasında, Sürüye Meydan Oku bölgesinde yeni bir Haftalık Mücadele görevi olacak.
  • Bu bölgelerde çeşitli düzenleyiciler ve dalga yapılarıyla oyuncu yeteneklerinin sınırlarını zorlayacak, özel olarak oluşturulmuş mücadeleler var.
  • Haftalık Sürü Mücadelesi 1: Mini-bosslar
    • Haftalık Sürü Mücadelesi 1 amaç ödülleri arasında şunlar var:
      • İlk tamamlama: 3 Efsanevi Çakmaklı menzilli silahtan 1’ini seç.
      • Tekrarlanabilir amaç: 75 Yol Hikâyesi bileti.

Fortnite v5.20 yama notlarının tamamına buradan erişebilirsiniz.

Oyun Haberleri