PS5'in parçalama makinesine atıldığı yürek burkan görüntüler

PlayStation 5 piyasaya sürüldükten sonra kısa süre içinde birçok bölgede tükendi. Kimileri PS5 almakta zorlanırken, kimileri konsolu parçalama makinesine atabilecek kadar cömert. YouTube'da paylaşılan bir videoda yeni nesil konsol,...

PlayStation 5 piyasaya sürüldükten sonra kısa süre içinde birçok bölgede tükendi. Kimileri PS5 almakta zorlanırken, kimileri konsolu parçalama makinesine atabilecek kadar cömert. YouTube'da paylaşılan bir videoda yeni nesil konsol, parçalama makinesinin güçlü metal dişlerine bırakılıyor.

Captain Crunch Experiments kanalında yayınlanan görüntülerde disk sürücülü PS5 parçalama makinesinde adeta yok ediliyor. Kanal genel olarak eline geçen her şeyi endüstriyel öğütücüden geçirdikleri bir konsepte sahip ve bu kez 500 doları çöpe atacak kadar ileri gidiyorlar. Eh, kimileri konsoluna gözü gibi bakarken kimileri yok olmasına göz yumuyor.

PS5 parçalama makinesinde öğütüldü:

İzlemesi çok acı verici değil mi? Videoda öncelikle cihaz kutusundan çıkarılıyor ve kullanma kılavuzundan (zaten hiç okumuyoruz) dış plakalarına kadar öğütülüyor. Ardından kasa atılıyor ve aslına bakılırsa yeni nesil konsol ilk darbeyi sağlam bir şekilde karşılıyor. Öyle ki cihaz birkaç seferde tekrar tekrar atılarak parçalanabiliyor. Sonuç olarak yine geriye sadece tanınmaz hale kalan parçalar kalıyor...

Parçalama makinesine atılan şeyleri izlemek genel olarak tatmin edici olsa da, PS5'in yok oluşunu izlemek bizde aynı etkiyi yaratmadı. Konsolu almak isteyen, ancak çeşitle nedenlerle erişemeyen insanların neler hissettiğini tahmin edebiliyorsunuzdur. Sony, PS5 stoklarını yıl sonuna kadar artırmaya çabalıyor ve en azından stok sorunundan dolayı alamayanlar fazla beklemek zorunda kalmayacak.

PS5 tasarımı açısından nispeten daha kolay öğütülebilir gibi görünüyor. Xbox Series X parçalama makinesine daha zor anlar yaşatabilirdi. Neyse... Konsollar, değerini bilenlerle güzel. İyi oyunlar!

Haber Haberleri